Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Θέλει επιθετικό και το δείχνει


Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε ξεκάθαρο με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι χρειάζεται επιθετικό και ότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου στα προπονητικά διπλά και με αυτό τον τρόπο έβγαλε "οφσάιντ" τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος την Παρασκευή, είχε δηλώσει πως αν ο Μάντζιος παραμείνει στην ομάδα θα υπολογίζεται από τον 45χρονο τεχνικό.

Σε ότι αφορά το όνομα του Κέζμαν το οποίο έπαιξε δεν έχει γίνει κάποια κίνηση ακόμα. Η Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία ανήκει ο παίκτης, θέλει να τον ξεφορτωθεί και δεν ζητάει χρήματα, ενώ το κασέ το παίκτη κυμαίνεται στις 700.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, για τη Βραζιλία αναχωρεί το Σάββατο ο Ροντρίγκες Γκάμπριελ. Μιλώντας σε ΜΜΕ της Βραζιλίας, δήλωσε: "Το μόνο που χρειάζομαι είναι μερικά παιχνίδια στα πόδια μου. Αν με χρειαστεί ο προπονητής μου, Ρενάτο Γκαούτσο, τότε μπορώ να είμαι έτοιμος σε μία εβδομάδα. Στην Ελλάδα έπαιζα συνήθως στη δεξιά πλευρά, είτε μπακ είτε χαφ".

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις δεν έχει υπάρξει κανένα νέο. Κλέιτον και Μελίσσης περιμένουν και... παραμένουν στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα ο Λεοντίου θα παραχωρηθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Μπουτζίκος στην Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: