Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Κυριακοπούλου: «Σαν μικρά Παγκόσμια πρωταθλήματα»

Για την καλύτερη φετινή απόδοση στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ με 4,83 αλλά και τον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει μίλησε στον ΣΠΟΡ FM η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Κυριακοπούλου: «Σαν μικρά Παγκόσμια πρωταθλήματα»
Η Νικόλ Κυριακοπούλου μετά τη νίκη της το Σάββατο (4/7) στο Diamond League στο Παρίσι και την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ με 4,83μ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιτυχία αυτή αλλά και για το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Κατσαρού και του Σταύρου Χονδροθύμιου για:

-Το επίπεδο του Diamond League και το κλίμα που υπάρχει:
«Οι αγώνες του Diamond League είναι σαν μικρά παγκόσμια πρωταθλήματα οι τρεις πρώτοι μαζεύουν βαθμούς και όποιος συλλέξει τους περισσότερους κερδίζει το… διαμάντι. Ζούμε πολύ όμορφες στιγμές και εμπειρίες γιατί όλες οι αθλήτριες που συμμετέχουν είναι παγκόσμιας κλάσης. Περνάμε ωραία και ο το διασκεδάζουμε. Είναι πολύ όμορφα».

-Το πώς διακυμάνθηκαν οι προσπάθειές της:
«Ξεκίνησα από τα 4,53μ., στη συνέχεια πέρασα στα 4,63μ., στα 4,73. Τα παραπάνω τα πέρασα με την πρώτη προσπάθεια μου ενώ τα 4,83μ. με την δεύτερη. Στη συνέχεια προσπάθησα να προσεγγίσω τα 4,90μ. όπου οι δυο πρώτες προσπάθειες ήταν πολύ καλές όμως η τρίτη δεν ήταν τόσο».

-Για την επίδοσή της, το 4,83μ:
«Είναι η πρώτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο προς το παρόν και μπορεί να αλλάξει βέβαια αυτό το 4,83μ. πολύ σύντομα. Γενικότερα όλες οι αθλήτριες είμαστε πολύ κοντά ενώ δεν είναι απίθανο σήμερα κάποια από αυτές να μπορέσει να το καταρρίψει, που έχουν αγώνα».

-Τη θέση της στην κατάταξη:
«Αυτή τη στιγμή είμαι πρώτη για ένα βαθμό στη κατάταξη, δεύτερη είναι η Βραζιλιάνα Μούρερ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το παγκόσμιο προβλέπω πως θα είναι πολύ δύσκολο με τεράστιο ανταγωνισμό».

-Για τον υπάρχει… ξεκούραση στο πρόγραμμα και το έπαθλο σε περίπτωση πρωτιάς στο Diamond League:
«Δεν υπάρχει η λέξη ξεκούραση το καλοκαίρι. Αρχές Σεπτέμβρη κλείνει για εμένα η φετινή σεζόν. Είναι ένα έπαθλο με μορφή του να έχει ένα διαμάντι -όχι πραγματικό- και κοστολογείται με κάποια αξία».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: