Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Σκουλίδας: «Δεν υπάρχει χρόνος για να βάζουμε τα κεφάλια κάτω»

Απογοητευμένος για την ήττα της Εθνικής από την Τουρκία ήταν ο Διονύσης Σκουλίδας, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα αυτή έχει πολύ μέλλον μπροστά της.

Σκουλίδας: «Δεν υπάρχει χρόνος για να βάζουμε τα κεφάλια κάτω»
Απόλυτα δίκαιη ήταν η ήττα της Εθνικής από την Τουρκία σύμφωνα με τον Διονύση Σκουλίδα, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, ωστόσο τόνισε πως υπάρχει πολύ μέλλον γι’ αυτό το σύνολο.

«Δεν πιστεύω ότι μείναμε από δυνάμεις. Επίσης δεν πιστεύω ότι δεν το θέλαμε. Δεν βάλαμε το κορμί μας δυνατά, δεν παίξαμε δυνατά και το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό. Θα θέλαμε να βγούμε τρίτοι», δήλωσε αρχικά ο Διονύσης Σκουλίδας και πρόσθεσε:

«Σίγουρα είναι πικρή ήττα. Κάθε ήττα είναι πικρή. Δεν βάζουμε όμως το κεφάλι κάτω. Έγινε ό,τι έγινε, το πρωτάθλημα τελείωσε. Τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Όμως η ζωή συνεχίζεται. Δεν υπάρχει χρόνος για να βάζουμε τα κεφάλια κάτω γιατί έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας».

Τέλος, για το τι κρατάει από τη διοργάνωση: «Κρατάμε όλη την ατμόσφαιρα του κόσμου σίγουρα, όλη την προσπάθεια που κάναμε, όλος αυτός ο μήνας ήταν υπέροχος. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την αγάπη τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: