Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Προπόνηση και «αντίο» από τον Τούντορ!!

Ο Ιγκόρ Τούντορ δούλεψε για άλλη μια φορά στην εφαρμογή του 3-5-2 στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια έφυγε με προορισμό την χώρα του.

Προπόνηση και «αντίο» από τον Τούντορ!
Ειλημμένη είναι η απόφαση του Ιγκόρ Τούντορ, ο ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με το 3-5-2 ως βασικό του σύστημα. Ο Κροάτης προπονητής δούλεψε πολύ στην τακτική και στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στις θέσεις που θα πρέπει να έχουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το ένα γκρουπ ήταν υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του Τούντορ, Ιβάν Λέκο. Σε αυτό ήταν οι: Κόστα, Σκόνδρας και Τζαβέλλας, ο Μυστακίδης ήταν ο δεξιός φουλ μπακ και ο Μακ αριστερός. Στον άξονα οι Μαντούρο, Σαββίδης και Γκολάσα και οι Σαλπιγγίδης, Περέιρα οι δύο επιθετικοί.

Στο άλλο, υπό τις οδηγίες του Ίγκορ Τούντορ, αγωνίστηκαν οι: Χαρίσης Βίτορ, Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας, ο Ρατς ήταν ο αριστερός μπακ και ο Κίτσιου στα δεξιά. Στη μεσαία γραμμή οι Τζιόλης, Κάτσε, Κοροβέση, ενώ στην επίθεση βρίσκονταν οι Πέλκας και Λούκας.




Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τούντορ χαιρέτησε τους παίκτες του. Θα πετάξει για την πατρίδα του για να τακτοποιήσει μια εκκρεμότητα που έχει με το δίπλωμά του. 


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: