Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

«Πάτησε» Λισαβόνα ο Μήτρογλου! (pics)

Στη Λισαβόνα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει στην Μπενφίκα (και όχι στη Σπόρτινγκ). Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία η μεταγραφή του «πιστολέρο».

«Πάτησε» Λισαβόνα ο Μήτρογλου (pics)
Αργά το βράδυ της Τετάρτης έφτασε στη Λισαβόνα ο Κώστας Μήτρογλου, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα (και όχι στη Σπόρτινγκ που ήταν γνωστό μέχρι τη χθεσινή ημέρα).

Ο διεθνής επιθετικός έφτασε στη πορτογαλική πρωτεύουσα, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του στα «λιοντάρια» από τη Φούλαμ.

inner

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει στα 8 εκατ. ευρώ για την οψιόν αγοράς του «πιστολέρο» το επόμενο καλοκαίρι. Όσον αφορά το κόστος του δανεισμού, η Record αναφέρει πως αυτός φτάνει το 1,4 εκατ. ευρώ.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα. Θα μιλήσουμε αύριο», ήταν τα πρώτα λόγια του Μήτρογλου στους Πορτογάλους δημοσιογράφους, ενώ η άφιξή του είναι πρώτο θέμα σε όλες τις ιστοσελίδες και τις εφημερίδες της χώρας.

Η A Bola συγκεκριμένα αναφέρει πως «η Μπενφίκα ''κλέβει'' τον Μήτρογλου από τη Σπόρτινγκ» στο κεντρικό της θέμα

inner

παρόμοιος είναι και ο τίτλος της Record

inner

τέλος η O' Jogo έχει «χτύπημα» την άφιξή του

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: