Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Βασιλόπουλος: «Επιστροφή στη βάση»!

Ιδανική επιλογή για την καριέρα του χαρακτήρισε τον Κόροιβο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ύμνοι για Σφαιρόπουλο και Εθνική από τον 31χρονο φόργουορντ.

Βασιλόπουλος: «Επιστροφή στη βάση»
Πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Κόροιβο, τον οποίο επέλεξε λόγω… εντοπιότητας και Χάρη Μαρκόπουλου, δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο 31χρονος φόργουορντ τόνισε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν έχει καμία ενόχληση από τους παλιούς τραυματισμούς που «φρέναραν» την καριέρα του.

Τέλος, ύμνησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε πριν αρκετά χρόνια σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Εθνική, ενώ τόνισε πως η επίσημη αγαπημένη είναι ικανή ακόμη και για το χρυσό στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε στον Τόλη Κοτζιά και τον Ανδρέα Καραγιάννη για:

-τη μεταγραφή του στον Κόροιβο: «Είναι επιστροφή στη βάση μου. Πήρα την απόφαση λόγω του Χάρη Μαρκόπουλου, γιατί έχω πάρα πολύ καλή σχέση μαζί του. Μου άρεσε η φιλοσοφία του και ο τρόπος που δουλεύει. Μου αρέσει να απολαμβάνω το μπάσκετ και θεώρησα πως ήταν η καλύτερη επιλογή που είχα. Παράλληλα η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι στον Πύργο, οπότε ήταν εύκολη η απόφαση».

-την περσινή πορεία του Κοροίβου και τους στόχους της ομάδας: «Ο Κόροιβος έκανε φανταστική πορεία, έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ και όλοι ευχαριστούνταν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Δεν ξέρω αν η νέα σεζόν θα είναι ανάλογη. Ο Χάρης Μαρκόπουλος μού είπε πως έχει ένα πλάνο στο μυαλό του. Δεν μπορώ να μιλήσω για στόχους. Θεωρώ πως πρώτο μέλημά μας είναι η παραμονή κι από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο. Θέλουμε να παίζουμε όμορφο μπάσκετ και να υπάρχει πίστη στην ομάδα».

-την αγωνιστική του κατάσταση: «Είναι η πρώτη φορά μετά από δύο ή δυόμισι χρόνια που νιώθω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, δεν νιώθω καμία ενόχληση στο γόνατό μου και είμαι απολύτως καλά. Προπονούμαι και δεν πονάω».

-τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ως το 2018: «Του οφείλω πάρα πολλά. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής που με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Εγώ τον έζησα σαν δεύτερο προπονητή, αλλά μου έδωσε πάρα πολλά. Ελπίζω όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ να έχουν την τύχη να συνεργάζονται με τέτοιους ανθρώπους».

-την Εθνική εν όψει Ευρωμπάσκετ: «Θεωρώ πως έχει το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει υπάρξει ποτέ σε Εθνική. Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ότι πρόκειται για εξαιρετικά παιδιά. Το μόνο που μένει είναι να βρεθούν στο γήπεδο και να γίνουν ομάδα. Αν το καταφέρουν, θεωρώ πως θα γυρίσουν από το Ευρωμπάσκετ με μετάλλιο. Μπορούν ακόμη και το χρυσό. Δεν πρέπει να δημιουργήσουμε πίεση στα παιδιά, αν και δεν είναι μικρά παιδιά κι έχουν μάθει να ζουν με την πίεση. Προέχει να είναι υγιείς, να μην έχουν τραυματισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: