Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Κίνηση (και) για Λούκα η ΑΕΚ!!

Με τον Ντιντάκ Βίλα και τον Ντιέγκο Μπουονανότε να πλησιάζουν στην ΑΕΚ, οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Λούκα.

Κίνηση (και) για Λούκα η ΑΕΚ

Έτσι μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Καρίμ Χαφέζ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ήρθε άμεσα σε επαφή με την πλευρά του Ντιντάκ Βίλα για να ενισχύσει εκείνος το αριστερό άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ημέρα ο Ισπανός οπισθοφύλακας να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στην «Ένωση» και να δώσει μία επιπλέον λύση στη συγκεκριμένη θέση στον Τραϊανό Δέλλα.

Την ίδια ώρα, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο πως θα αποκτηθεί και ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Όπως γράφει η «Ώρα των σπορ», χθες υπήρξε μία πρώτη επαφή με την πλευρά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και ίσως σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τέλος, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Λούκα για την ΑΕΚ. Στην «Ένωση» είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Κρισιούμα πριν από λίγο καιρό, όμως μετά την απόκτηση του Τζεμπούρ, πήγε κάπως πίσω η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

Στον «Δικέφαλο» θέλουν να είναι πλήρεις σε κάθε θέση και να μπορούν να δώσουν περισσότερα… όπλα στον Δέλλα, ώστε να μπορέσει να έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να ήρθε σε επαφή με την Elenko Sports, την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του 25χρονου παίκτη, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των συζητήσεων που είχε με τους Βραζιλιάνους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: