Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Η «συγγνώμη» και η υπόσχεση του Πράνιτς!!

Το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League έστειλε ο Ντάνιελ Πράνιτς, ζητώντας συγγνώμη και υποσχέθηκε το καλύτερο για το φινάλε της σεζόν.

Η «συγγνώμη» και η υπόσχεση του Πράνιτς
Σε κακή βραδιά βρέθηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς στη χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπριζ, με τον «τριφύλλι» να αποκλείεται από τη συνέχεια του Champions League.

Η απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας είναι έκδηλη και ο Κροάτης μπακ-χαφ θέλησε να απολογηθεί στους οπαδούς, ζητώντας συγγνώμη και υποσχόμενος το καλύτερο για το φινάλε της σεζόν.

«Χάσαμε, αλλά η σεζόν τώρα αρχίζει και έχουμε μπροστά μας πολλές και μεγάλες μάχες να δώσουμε. Συγγνώμη από τους εκπληκτικούς οπαδούς μας... Θα προσπαθήσουμε να πανηγυρίσουμε μαζί σας στο φινάλε της χρονιάς» έγραψε ο διεθνής άσος στο Facebook και ανέβασε μία φωτογραφία του που ανέφερε: «Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα αντέξεις να σηκωθείς...».


We lost this one, but #season has just started and we have many new #battles to win!Sorry to our great #fans, but we'...
Posted by Danijel Pranjić on Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: