Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Να κάνει απλώς… check in!!

Την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση θέλει να πανηγυρίσει απόψε ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται την ΑΪΚ και καλείται να αποδείξει ότι έχει πάρει το μάθημά του από τα παθήματα των προηγούμενων ετών.

Να κάνει απλώς… check in

Τα παθήματα όμως των προηγούμενων ετών, όταν οι «κυανόλευκοι» ήταν μια ανάσα από την πρόκριση και τελικά δεν τα κατάφερναν αποτελούν το καλύτερο μάθημα για τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους παίκτες του που παρουσιάστηκαν προσγειωμένοι τις προηγούμενες ημέρες.

Πόσω μάλλον μετά το χθεσινό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού, που είχε κερδίσει την Μπριζ στη Λεωφόρο και τελικά δεν τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League. Για αυτό τον λόγο ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του ένα γρήγορο γκολ στον αποψινό αγώνα με τους Σουηδούς (21:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο κ. Γρηγορίου αναμένεται να παρατάξει με την ίδια σύνθεση τον Ατρόμητο κόντρα στην ΑΪΚ. Δηλαδή με σύστημα 4-3-3 και τα ίδια πρόσωπα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκορμπούνοφ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Μπιτόλο.

Στα χαφ θα παίξουν οι Ουσέρο, Γοδό και Γκαρσία. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ούμπιντες, Μαρσελίνιο και Ναπολεόνι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Κούρος, Θεολόγου, Νάτσος, Λημνιός, Μπάλλας, Έμποου, Γοδόι, Μπρίτο, Λε Ταλέκ και Μπαστακός. Εκτός είναι ο Γιάννης Κοντοές.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με σύστημα 4-4-2 κόντρα στους Περιστεριώτες. Την πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Κάρλγκρεν (τερματοφύλακας), Παβέι, Περέιρα, Γιόχανσον, Οφόρι (άμυνα), Ετούχου, Ισιζάκι, Ελίασον, Σαλέστρος (χαφ), Μπανγκουρά και Γκοϊτόμ (επιθετικοί).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: