Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Νέο συμβόλαιο σε Κάτσε!

Άγνοια δηλώνουν στον ΠΑΟΚ για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τις προτάσεις που φέρονται να έχουν δεχθεί για τον Έργκους Κάτσε,με τον Φρανκ Άρνεσεν να ετοιμάζει νέο συμβόλαιο για τον Αλβανό χαφ.

Νέο συμβόλαιο σε Κάτσε
Καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στον ΠΑΟΚ για πώληση ποδοσφαιριστή, εκτός από τον Κριστιάν Νομπόα και τον Λούκας Πέρεθ που τελικά παραχωρήθηκαν σε Ροστόφ και Λα Κορούνια, αντίστοιχα.

Αυτό τονίζουν κατηγορηματικά στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, με αφορμή τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και θέλει τους Θεσσαλονικείς να έχουν δεχθεί πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ από τη Φιορεντίνα για την παραχώρηση του Έργκους Κάτσε.

Εκτός από τη διάψευση των παραπάνω πληροφοριών, εκείνο που προκύπτει από τον ΠΑΟΚ είναι πως στα άμεσα σχέδιά τους είναι η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Αλβανού μέσου.

Πρόθεση του Φρανκ Άρνεσεν είναι να ξεκινήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του διεθνούς άσου μέσα στον Σεπτέμβρη, ώστε να έχει τελειώσει όλες τις συζητήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Κάτσε λήγει σε δύο χρόνια και η ανανέωσή του είχε γίνει πριν από έναν περίπου χρόνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: