Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί δεν πήρατε εξτρέμ;

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΛΚΑ

Σήμερα ολοκληρώνονται οι μεταγραφές, κλείνει αυτή η ψυχοφθόρα περίοδος που ο ΠΑΟΚ συμμετείχε έντονα λόγω των κενών που είχε αφήσει το περασμένο καλοκαίρι.

O επίσημος ΠΑΟΚ, αρχικά μέσω της συνέντευξης Βρύζα, στη συνέχεια μέσα από διαρροές και τρίτων μέσα από τις επαφές που έγιναν είτε ολοκληρώθηκαν, είτε όχι, φαινόταν πως στοχεύει σε έναν παίκτη ανά γραμμή.


Ένας ηγέτη κεντρικό αμυντικό – τον απέκτησε – έναν ποιοτικό κεντρικό χαφ – τον απέκτησε – και έναν εξτρέμ που θα μπορούσε να δώσει τα στοιχεία του Ρόμπερτ Μακ από την απέναντι πλευρά.

Σήμερα ολοκληρώνονται οι μεταγραφές και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να αποκτηθεί εξτρέμ. Ο ΠΑΟΚ θα μείνει με ένα, αφού ο δεύτερος παίκτης που θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο δεν έχει ενεργοποιηθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Και ο λόγος για τον Εγιάλ Γκολάσα.

Το παράδοξο είναι πως η ομάδα μέχρι και την περασμένη Πέμπτη θεωρούσε δεδομένο πως ο παίκτης αυτός θα αποκτηθεί. Τι άλλαξε τότε; Γιατί περιπτώσεις αξιόλογες και με χρήματα που δεν θα μάτωναν τον ΠΑΟΚ υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη και σήμερα.

Όπως ενημερώσαμε τις προηγούμενες ημέρες, κάτι άλλαξε μετά από μία συζήτηση Ιβάν Σαββίδη, Αγγελίδη, Βρύζα και Αναστασιάδη.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως η απόφαση να μην αποκτηθεί εξτρέμ δεν βαραίνει τον ίδιο και πως θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του αυτός που το αποφάσισε.

Σε πρώτη φάση κανένας δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες του, ενώ μέσα στην εβδομάδα και όταν ο κόσμος θα αρχίσει να μαλώνει πάλι για το ποιος φταίει, δεν θα ειπωθεί κουβέντα λόγω του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί μία άλλη δικαιολογία και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θα έχει φροντίσει για ακόμη μία φορά να διχάσει τον κόσμο της ομάδας.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν στον επίσημο ΠΑΟΚ, είναι πως συνεχώς φαίνονται ανακόλουθοι των εξαγγελιών τους.

Και όταν αυτό συμβαίνει σε αγωνιστικά θέματα που είναι ξεκάθαρα ακόμη και στα μάτια μικρών παιδιών, τότε το μόνο που καταφέρνουν είναι να προσθέσουν απαξίωση στον μέσο οπαδό της ομάδας απέναντί τους.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: