Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

«Εντατικά» στον Λαουάλ!!

Άρχισε από χθες προπονήσεις στον Παναθηναϊκό ο Γκάνι Λαουάλ. Σήμερα το άτυπο ντεμπούτο του στο φιλικό με τον Πανιώνιο. Ξεκαθαρίζει για Σλότερ και Μαυροκεφαλίδη εν όψει Άλμπα.

«Εντατικά» στον Λαουάλ
Με τα μούτρα έπεσε στη δουλειά ο Γκάνι Λαουάλ στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να προσαρμοστεί το ταχύτερο δυνατό στη νέα του ομάδα. Ο Νιγηριανός σέντερ έκανε χθες προπόνηση στο ΟΑΚΑ μαζί με τους «μικρούς» της ομάδας, καθότι οι υπόλοιποι παίκτες είχαν ρεπό. Το προπονητικό τιμ βρήκε την ευκαιρία να βάλει στο κλίμα τον 26χρονο άσο για να αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα συστήματα και να προσφέρει άμεσα.

Σήμερα ο Λαουάλ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που θα γίνει με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (18:00), το οποίο ζήτησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς όχι μόνο για να εντάξει καλύτερα το νέο απόκτημα της ομάδας στο «σύστημα», αλλά και για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες του λόγω της απραξίας στο πρωτάθλημα, εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με την Άλμπα στο Βερολίνο.

Σημειώνεται πως ο Λαουάλ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο εναπομείναντα ματς του πρώτου γύρου στο Top 16, κόντρα σε Άλμπα στο Βερολίνο και Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο θα γίνει κόντρα στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, ενώ στην Α1 θα μπορεί να παίξει ακόμη κι από την επόμενη Δευτέρα, κόντρα στον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει αν προλαβαίνουν το ματς της Ευρωλίγκας οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Έι Τζέι Σλότερ. Ο πρώτος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από απόψε, αλλά χρειάζεται προσοχή για να μην υποστεί έναν ακόμη (από τους ήδη πολλούς) μυϊκό τραυματισμό. Βελτίωση παρουσιάζει και η κατάσταση του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ που είχε τράβηγμα στον προσαγωγό. Αντίθετα, εκτός θα παραμείνει ο Νίκος Παππάς που συνεχίζει αποθεραπεία μετά την επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: