Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

«Αποκτά μεγαλύτερη σημασία η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού»

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το διπλό της Skoda Ξάνθης επί του Λεβαδειακού ο Ρ. Λουτσέσκου και σχολίασε ότι έτσι αποκτά μεγαλύτερη σημασία η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

«Αποκτά μεγαλύτερη σημασία η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού»
Ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου, αναφερόμενος στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό, όπου η ομάδα του επικράτησε 2-1, τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο, όπως το περίμενε. Επιπλέον, σχολίασε ότι η αποβολή του Τόμας «υπνώτισε» τους παίκτες του.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά το περιμέναμε. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που μεγάλη ανάγκη τους πόντους και είχαμε συζητήσει μεταξύ μας ότι μέσα στο γήπεδο θα γίνει μια "μάχη". Προερχόμασταν από την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού και ήταν πολύ σημαντικό να φύγουμε σήμερα από τη Λιβαδειά με ένα καλό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, το ελέγξαμε. Σκοράραμε και μετά από τη στιγμή που έμεινε ο Λεβαδειακός με δέκα παίκτες δεν πήραμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο», είπε για το πρώτο ημίχρονο και συνέχισε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να αποφύγουμε να φάουλ, διότι ο Λεβαδειακός έχει πολύ δυνατούς παίκτες για τέτοιου είδους καταστάσεις και με τη συμβολή του αέρα θα μπορούσε κάθε τέτοια φάση να γίνει επικίνδυνη για εμάς. Δεχθήκαμε ένα τέτοιο γκολ, αλλά αντιδράσαμε καλά, πολύ γρήγορα και πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Από εκεί και μετά έγινε μια μεγάλη μάχη για τις μακρινές μπαλιές του Λεβαδειακού και για το ποιος θα πάρει τις δεύτερες μπάλες, αλλά και τις δικές πιθανότητες να βγούμε σε κόντρα επίθεση για να βάλουμε κι άλλο γκολ. Αξίζαμε τη νίκη και αυτό το αποτέλεσμα δίνει μεγαλύτερη σημασία στη νίκη της Πέμπτης. Ήρθε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο».

Ερωτηθείς για το αν ήταν δίκαιη η κόκκινη και για το αν ήταν κρισιμότερη από το δεύτερο τέρμα της Ξάνθης, επισήμανε: «Έχω πει πολύ καιρό πριν ότι δεν θα μιλάω για τις αποφάσεις των διαιτητών. Όταν έγινε η αποβολή ήμασταν μπροστά με 1-0. Πιθανόν η αποβολή να ξύπνησε την ομάδα του Λεβαδειακού και να έκανε εμάς να χαλαρώσουμε, αλλά όταν δεχθήκαμε το γκολ αντιδράσαμε καλά. Στο τέλος ήτα κρίσιμα τα δύο γκολ που σκοράραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: