Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ακτή πρόκρισης 3-1 την Αλγερία!!

Mε πρωταγωνιστή τον Βίλφρεντ Μπονί που σημείωσε 2 τέρματα, η Ακτή Ελεφαντοστού πέρασε στην τετράδα του Κόπα Άφρικα, μετά τη νίκη 3-1 κόντρα στην Αλγερία.

Ακτή πρόκρισης 3-1 την Αλγερία
Το νέο απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι, ήταν ο πρωταγωνιστής του τελευταίου χρονικά, προημιτελικού, του Κόπα Άφρικα, αφού έβαλε δύο φορές στη θέση του οδηγού την ομάδα των "Ελεφάντων", πριν ο Ζερβίνιο διαμορφώσει το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Στο 26ο ο Γκραντέλ έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Μπονί κινήθηκε σωστά προς το δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και με αυτό το 1-0 τελείωσε το πρώτο μέρος. Η Αλγερία μπήκε δυνατά και ισοφάρισε στο 51' αφού μετά από γύρισμα του Μαχρέμπ, ο Σουντανί διαμόρφωσε το 1-1.

Με μια ακόμα κεφαλιά δυναμίτη, ο Μπονί έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Ακτή. Εκτέλεση φάουλ από τον Γιάγια Τουρέ, κεφαλιά του Μπονί και 2-1. Το τελικό 3-1 για τους Ιβοριανούς διαμόρφωσε με ωραίο πλασέ, πίσω από το σημείο του πέναλτι ο Ζερβίνιο. Η ομάδα του Ερβέ Ρενάρ θα παίξει με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, στον ημιτελικό.


Résumé entier du match avec tout les buts... από lexavofu-9131

 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: