Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Μεταγραφές τέλος!!

Απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει κάποιον παίκτη σήμερα, στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Ποιο το σκεπτικό των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μεταγραφές τέλος!
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να προχωρήσει στην απόκτηση ενός εξτρέμ, επιχειρώντας να φέρει τη μεταγραφή στα μέτρα του.

Ωστόσο, οι επαφές που είχαν οι Θεσσαλονικείς δεν ευδοκίμησαν και σήμερα, την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, μοιάζει απίθανο το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια έκπληξη όσον αφορά την παραπάνω υπόθεση.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε μέσα στον Γενάρη να πάρει τους Νομπόα, Κόστα και Παπαγιαννόπουλο, ενώ έχει κλείσει ήδη από τώρα για το καλοκαίρι τους Κοροβέση και Χαρίση.

Εκείνο που ειπώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι πως δεν βρέθηκε εκείνος ο ποδοσφαιριστής, που με τα λεφτά τα οποία έδιναν, θα κάλυπτε τις απαιτήσεις της ομάδας.

Έτσι η συγκεκριμένη προσθήκη θα γίνει το καλοκαίρι, όταν και κλείνει ένας σημαντικός κύκλος δημιουργίας μίας νέας ομάδας.

Αυτό προκαλεί απογοήτευση στον κόσμο, σε συνδυασμό με την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ τον τελευταίο μήνα και φαίνεται πως δεν υπάρχουν οι λύσεις για να πετύχει τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο καθαρά αγωνιστικό, η χθεσινή ημέρα ήταν εξαιρετικά δύσκολη για όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό.

Ο Σαλπιγγίδης έκανε θεραπεία, λόγω της εξόστωσης στο πρώτο μετατάρσιο που τον ταλαιπωρεί και των πόνων που είχε μετά τον αγώνα. Επίσης, ο Πόζογλου είχε μια σύσπαση στη μέση και προληπτικά έκανε μόνο θεραπεία.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: