Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια με Λιμόζ!

Τη διάθεση των εισιτηρίων για το κρίσιμο ματς με τη γαλλική Λιμόζ την Τετάρτη (4/2, 20:30) για την 5η αγωνιστική των «32» του Γιούροκαπ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 στις 8.30μ.μ. για την 5η αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ στις «32» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges διατίθενται ήδη μέσω Internet, από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδδα, αλλά και από το PAOK Sports Arena.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges:
10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€ 108, 109, 110, 111
25€ VIP 1,2,5
50€ VIP 3,4
100€ VIP Lounge
Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Limoges θα διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: