Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Για «μπαμ» με Μπερμπάτοφ γράφουν οι Βούλγαροι!!

Μεταγραφική «βόμβα» με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με βουλγαρικό δημοσίευμα. Ποιο ποσό-ρεκόρ γράφουν πως προτίθεται να διαθέσει!

Για «μπαμ» με Μπερμπάτοφ γράφουν οι Βούλγαροι
Αποφασισμένο να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή στον ΠΑΟΚ παρουσιάζουν τον Ιβάν Σαββίδη στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το "Struma.com", ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποτελεί διακαή πόθο του και για χάρη του οποίου προτίθεται να προσφέρει συμβόλαιο με βασιλικές αποδοχές ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ –τη στιγμή που στη Μονακό παίρνει 3 εκατομμύρια τον χρόνο.

inner

Επίσης γίνεται εκτενής αναφορά στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου», την οικονομική του ισχύ, τις σχέσεις του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τους «ασπρόμαυρους».

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνονται όμως και οι προ ημερών δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Εμίλ Ντάντσεφ, βάσει των οποίων ο Βούλγαρος επιθετικός θα τιμήσει το συμβόλαιό του με την Μονακό (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) και κατόπιν θα κοιτάξει το μέλλον του. Το όνομα του σπουδαίου Βούλγαρου επιθετικού έχει ακουστεί ξανά για τους Θεσσαλονικείς, δίχως όμως κάτι περισσότερο από αυτό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: