Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ρατς: «Μπορεί να μας στοιχίσει το πρωτάθλημα…»

Απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Ραζβάν Ρατς, ο οποίος παραδέχεται ότι αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να στοιχίσει το πρωτάθλημα στους Θεσσαλονικείς.

Ρατς: «Μπορεί να μας στοιχίσει το πρωτάθλημα…»
Χωρίς να θέλει να ψάξει δικαιολογίες για την εμφάνιση και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό ο Ραζβάν Ρατς υποστήριξε ότι αυτό το παιχνίδι ίσως να ήταν καθοριστικό όσον αφορά τον στόχο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.

«Χάσαμε τρεις βαθμούς που μπορεί να μας στοιχίσουν το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος μπακ-χαφ και πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει να ψάξω για δικαιολογίες. Το θέμα είναι ότι χάθηκαν τρεις αφάνταστα σημαντικοί βαθμοί για το πρωτάθλημα και δεν έχουμε καμία δικαιολογία γι' αυτό».

Όσον αφορά την εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» στο πρώτο ημίχρονο, ο διεθνής άσος υποστήριξε: «Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, αλλά ενδιαφέρον πρέπει να προκαλέσει το ότι στα τελευταία 7-8 παιχνίδια ξεκινάμε με μειονέκτημα στο σκορ και συνήθως με πέναλτι κατά της ομάδας. Αυτό μας φθείρει ψυχολογικά και είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε. Είναι δύσκολο να σκέφτεσαι ότι το ματς ξεκινάει από το 0-1. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά σας δίνω και αυτή την οπτική για να το σκεφτείτε».

Κληθείς να αναφερθεί στο γεγονός ότι έχουν υπάρξει μαζικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που παίζουν στα αριστερά, ο Ρατς τόνισε: «Προσωπικά με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου, να προπονούμαι σωστά και να αποδίδω όσο καλύτερα γίνεται».

Καταλήγοντας, ο Ρουμάνος αμυντικός απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας: «Αυτό που ζούμε τώρα είναι άσχημο. Ο κόσμος έχει δίκιο, μια και περιμένει νίκες. Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι μία ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Ελπίζω ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι εμείς που είμαστε οι άμεσα εμπλεκόμενοι, εμείς βιώνουμε και τη μεγαλύτερη απογοήτευση. Εχουμε μεγάλη στενοχώρια και πραγματικά πονάει αυτό το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: