Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Επέστρεψε (ξανά) στον ΠΑΟΚ ο Χαριτόπουλος!

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα, μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, ο οποίος πρόσφατα είχε μείνει ελεύθερος από την ισπανική Μανρέσα.

Επέστρεψε (ξανά) στον ΠΑΟΚ ο Χαριτόπουλος
Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Δημήτρης Χαριτόπουλος!

Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μανρέσα, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με το «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ μάλιστα τη Δευτέρα (2/2) πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, ο οποίος μίλησε στο paokbc.gr, πριν ξεκινήσει προπονήσεις:

«Αισθάνομαι πολύ οικεία στον ΠΑΟΚ και δεν χρειάστηκε καν να μπω στο γήπεδο για να αισθανθώ έτσι. Από την στιγμή που μου είπε ο εκπρόσωπός μου ότι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχω παίξει πιο πολύ και αγαπάω, οπότε ήταν εύκολο να επιστρέψω. Είναι αλήθεια ότι με ενοχλεί που δεν θα παίξω στην Ευρώπη, είχα στην αρχή την εντύπωση ότι θα παίξω, αλλά ακόμη κι έτσι τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και εύχομαι να καταφέρουμε σαν ομάδα να πετύχουμε και στην Ευρώπη στα δύο παιχνίδια που απομένουν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Χαριτόπουλος και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχει μπροστά του με τον ΠΑΟΚ:

«Θα κάνω ντεμπούτο σε ένα ακόμη πιο σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον Άρη, ένα παιχνίδι που σίγουρα ο κάθε αθλητής θα ήθελε να αγωνιστεί. Ξανασυναντώ τον ΠΑΟΚ και σε μία εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα έχει κάνει τρομερή δουλειά, από τον προπονητή με τον οποίο έχω συνεργαστεί ήδη, αλλά και την διοίκηση και στην Ισπανία που ήμουν μάθαινα και παρακολουθούσα την εξαιρετική πορεία της ομάδας. Πολλοί άνθρωποι μιλούσαν για τον ΠΑΟΚ εκεί που ήμουν στη Manresa, έβλεπαν τα παιχνίδια στο Eurocup, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Είναι σημαντικό που ο ΠΑΟΚ είναι στην 3η θέση του πρωταθλήματος, είναι μέσα στο Κύπελλο και στην Ευρώπη και είναι μεγάλη πρόκληση που θα είμαι εδώ και μεγάλη ευχαρίστηση να αγωνίζεσαι με τέτοια ομάδες».

Μάλιστα, ο Κώστας Χαραλαμπίδης υποδέχθηκε και τον γκαρντ Έντι Σιναντίνοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Ρουμανία και την Τάργκου Μούρες. Ο 27χρονος γκαρντ (1,93μ.) είχε 13.7 πόντους, 4 ασίστ και 3.8 ριμπάουντ ανά αγωνα.


View image on Twitter
Ο αρχηγός καλωσορίζει και τον Edi Sinadinovic (27, 1,93μ.), που από σήμερα προπονείται με την ομάδα του ΠΑΟΚ...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: