Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Δέλλας: «Αυταπάρνηση…»

Τα εύσημα στους παίκτες του για το ότι κυνήγησαν μέχρι τέλους τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης -έστω κι αν δεν ήρθε- ακόμα κι όταν η ΑΕΚ έπαιζε με εννιά παίκτες, απέδωσε ο Τραϊανός Δέλλας!

Δέλλας: «Αυταπάρνηση…»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δέλλα στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε εδώ ξέροντας ότι παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική και έμπειρη ομάδα. Ξέραμε ότι το ματς δεν θα είναι εύκολο, ότι θα από τα πιο δύσκολα ματς εκτός. Μας δυσκόλεψε περισσότερο μετά την πρώτη κόκκινη το ματς, ήταν δυνατό ματς όχι ποιοτικό δεν βοήθησε και το γήπεδο σε αυτό. Με το αποτέλεσμα στο τέλος λέμε ότι είναι θετικό. Στέκομαι στην αυταπάρνηση με 10 και 9 παίκτες. Θέλαμε να κερδίσουμε, βάλαμε ένα γκολ και μπορούσαμε ακόμη ένα. Πιστώνεται αυτό στους παίκτες μου. Ο ένας έπαιζε για τον άλλο.

Για άλλη μια φορά δεν συμβιβάζεται με την ήττα αυτή η ομάδα. Δεν κερδίσαμε, το αφήνουμε πίσω. Είναι σαν να μην έγινε το ματς σύμφωνα και με τα άλλα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Τώρα κοιτάμε τα Χανιά. Κοιτάμε την συνέχεια, είναι μακρύς ο δρόμος. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση τους, έμειναν όρθιοι. Δεν σταμάτησαν μέχρι το τέλος. Η ΑΕΚ δεν κάνει καθυστερήσεις, κυνήγησε και τη νίκη.

Αποσυντονιστήκαμε από την κόκκινη, τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με 10 παίκτες από το 20'. Στέκομαι στην αυταπάρνηση που είχαν όλοι. Θέλαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πάντα πάμε για τη νίκη και το δείξαμε. Το αριθμητικό μειονέκτημα με τους παίκτες μας, ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο. Το έχουμε αποδείξεις ότι είμαστε καλύτεροι. O εκνευρισμός στο τέλος ήταν ότι εμείς παίζαμε με 9, αυτοί έκαναν καθυστερήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: