Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Απειλεί τη Γουέστ Χαμ με αποκλεισμό από το Κύπελλο η FIFA!!

Σε μεγάλους μπελάδες μπαίνει η Γουέστ Χαμ με την υπόθεση του Ντιαφρά Σακό και τη διαμάχη που έχει προκληθεί με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σενεγάλης.  
Ο διεθνής άσος, έμεινε εκτός αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του για το Κόπα Άφρικα λόγω προβλήματος στη μέση, ωστόσο, φάνηκε πως οι ενοχλήσεις δεν τον εμπόδισαν να αγωνιστεί και να σκοράρει μάλιστα στο ματς των «σφυριών» με τη Μπρίστολ Σίτι στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σενεγάλης έθιξε το ζήτημα κάνοντας λόγο για «συνωμοσία» της Γουέστ Χαμ και του παίκτη προκειμένου ο Σακό να παραμείνει στο Λονδίνο και να παίξει με την ομάδα του.
Ο κανονισμός της FIFA είναι ρητός και αναφέρει ότι δεν επιτρέπεται σε έναν ποδοσφαιριστή να παίξει σε κάποιο παιχνίδι σε συλλογική διοργάνωση τη στιγμή που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Έτσι, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που εξετάζει πλέον το ζήτημα, «απειλεί» τη Γουέστ Χαμ μέχρι και με αποκλεισμό από το Κύπελλο Αγγλίας, είτε θα επιβάλει τιμωρία στον Σενεγαλέζο άσο, είτε ένα πρόστιμο σε περίπτωση που οι ισχυρισμοί των «σφυριών» περί τήρησης των κανονισμών, έχουν βάση.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: