Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Κουνάει… μαντήλι ο Τζανδάρης!!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Φάνης Τζανδάρης στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, καθώς δεν τα βρήκε με τη διοίκηση και στην τελευταία επαφή που είχε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Κουνάει… μαντήλι ο Τζανδάρης
Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Φάνης Τζανδάρης. Οι συζητήσεις μεταξύ του 20χρονου μέσου και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για ανανέωση της συνεργασίας τους είχαν αρνητική κατάληξη και ως εκ τούτου θα χωρίσουν οι δρόμοι τους το καλοκαίρι.

Είχε φανεί εδώ και καιρό ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα επεκταθεί το συμβόλαιο του (λήγει τον Ιούνιο) νεαρού χαφ, καθώς υπήρχε διαφορά στο οικονομικό. Ωστόσο, στην τελευταία επαφή το βράδυ της Κυριακής, δεν ξεπεράστηκε αυτό το εμπόδιο και δεν αναμένεται να πέσει ξανά στο τραπέζι η συγκεκριμένη υπόθεση, όπως αναφέρεται στον «Τρελό του χωριού» της «SportDay».

Ο Τζανδάρης έγινε βασικός στη φετινή σεζόν. Μετράει 19 συμμετοχές στη Super League, έξι στο Europa League και τρεις στο Κύπελλο. Ωστόσο, από την ΠΑΕ θεωρούν ότι τα χρήματα που του προσφέρουν είναι πολύ καλά και δεν πρόκειται να ρίξουν… νερό στο κρασί τους.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: