Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Στεφανάκος: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός»

Την άποψή του πως ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος ο Παναιτωλικός εξέφρασε, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τερματοφύλακας των Αγρινιωτών, Μανώλης Στεφανάκος.

Στεφανάκος: «Καλύτερος ο Παναθηναϊκός»
Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα ο Παναιτωλικός, όπως τόνισε ο Μανώλης Στεφανάκος σε συνέντευξή του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Μάνο Ζερβάκη και Βαγγέλη Νερατζιά. Ακόμα, τόνισε πως είχαν πιστέψει στη νίκη στην Τούμπα, καθώς είχαν μελετήσει καλά τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Μανώλη Στεφανάκου στο NovaΣΠΟΡFM 94,6:

Για το αν πίστευαν στον Παναιτωλικό πως μπορούν να νικήσουν στην Τούμπα:
«Ναι, πιστεύαμε στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει αδύνατα σημεία, είχαμε μελετήσει καλά με τον προπονητή μας τα προηγούμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και εντοπίσαμε τις αδυναμίες του στην άμυνα. Είχαμε προετοιμαστεί καλά στην άμυνα και με τους γρήγορους επιθετικούς μπροστά βάλαμε τα γκολ και πήραμε τη νίκη».

Για την καλή παρουσία φέτος στα εκτός έδρας ματς, σε σχέση με πέρυσι:
«Το ψάχνουμε ακόμα τι έφταιξε πέρυσι, αλλά νομίζω πως δεν το πιστεύαμε πολύ στα εκτός έδρας, ίσως δίναμε περισσότερο έμφαση στα εντός έδρας παιχνίδια, όπου είχαμε μια πολύ ισχυρή έδρα. Έχουμε πολλούς παίκτες από την περσινή ομάδα και είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι».

Για το αν θα είναι στην πεντάδα ο Παναιτωλικός:
«Ο Παναιτωλικός φοβάται μόνο τον εαυτό του. Μόνο από δικάμας λάθη δεχόμαστε γκολ και μόνο εμείς φταίμε για τις ήττες μας. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα τακτικά και έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και θα ανέβει περισςσότερο στη συνέχεια. Με αυτόν θα δώσουμε μάχη για την πέμπτη θέση».

Για τη θετική έκπληξη της Super League:
«Στην αρχή η ευχάριστη έκπληξη ήταν ο ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν τον περιμέναμε τόσο δυνατό, να διεκδικεί το πρωτάθλημα και την Ξάνθη, η οποία τα βρίσκεται πολύ ψηλά φέτος, παρότι πέρυσι έπαιξε μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία».

Για την αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος:
«Ίσως ο Πανιώνιος, αλλά και αυτός ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα».

Για το ποιος εκ των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος αντίπαλος που έχουν αντιμετωπίσει:
«Καλύτερος στο χορτάρι ήταν ο Παναθηναικός. Είχε σχέδιο πώς να αγωνιστεί και παρουσιάστηκε με πολύ καλή τακτική».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:
«Δεν κάνεις καλό στην καριέρα σου, αν βάζεις ταβάνι. Στον Παναιτωλικό υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Η διοίκηση είναι σταθερότατη και σε αφήνει να δουλέψεις 100% στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα».

Για τον Αντρέ Άλβες:
«Ο Αντρέ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και έχει την αίσθηση του γκολ όπως βλέπουμε στις προπονήσεις. Αν και ο επιθετικός πρέπει να σκοράρει, τα πήγε πολύ καλά στην Τούμπα και δημιούργησε για τους συμπαίκτες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: