Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

H απάντηση ΠΑΟΚ στο κράξιμο Τζήμερου για Άγγελο!!

Δεν έμειναν ασχολίαστα από την "ασπρόμαυρη" διοίκηση τα όσα ανέφερε στο Facebook o Έλληνας πολιτικός κατά του τεχνικού της ομάδας. Διαβάστε τι υποστηρίζουν από την ΠΑΕ. Ο Θανάσης Τζήμερος τα έχωσε στον Άγγελο Αναστασιάδη με αφορμή την αναφορά στην Παναγία μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας πολιτικός έγραψε στο Facebook το παρακάτω σχόλιο.
"Σε ποιο κράτος του κόσμου, της Σαουδικής Αραβίας συμπεριλαμβανομένης, προπονητής που χάνει η ομάδα του λέει "έτσι ήθελε η Παναγιά / ο Αλλάχ / ο Βούδας / ο Ουιτζιλοπότστλι / το πνεύμα του βουνού; Και σε ποιο κράτος κάθονται και τον ακούν στα σοβαρά και του κάνουν σοβαρές ερωτήσεις και δεν τον έχουν στείλει κατευθείαν στον ψυχίατρο; Δηλαδή, Αναστασιάδη μου, η Παναγιά ήταν με τον Παναιτωλικό και όχι με τον ΠΑΟΚ; Πού ζούμε, Χριστέ και Παναγιά μου; Από πού να προφυλαχτείς; Τι φταίει, ρε παιδιά; Το νερό; Το εξασθενές χρώμιο; Ο αέρας; Μας ψεκάζουν; Δεν περιγράφω άλλο!
Υ.Γ. Βεβαίως, για να πω και του... πιστού το δίκιο, αν πιστεύεις ότι το Θείο (το λέω έτσι γενικά) επηρεάζει την καθημερινότητά σου, πρέπει κάποιος να ορίσει με ποια θέματα ασχολείται και με ποια όχι. Όταν γίνεται αγιασμός σε ένα μαγαζί που μόλις άνοιξε για να πάνε καλά οι δουλειές τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ότι μια Ανώτερη Δύναμη θα κατευθύνει τους πελάτες προς το μαγαζί του Μήτσου αποσπώντας τους από το μαγαζί του Κίτσου στο οποίο ψώνιζαν προηγουμένως! Αν λοιπόν η Ανώτερη Δύναμη επεμβαίνει στο εμπόριο γιατί να μην επέμβει και στο ποδόσφαιρο;".
Από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ δεν άφησαν ασχολίαστα τα παραπάνω και μέσω "κύκλων" έδωσαν την εξής απάντηση...
"Πολιτικοί του μισού τοις χιλίοις προσπαθούν να γίνουν γνωστοί μέσω του ΠΑΟΚ. Τις απόψεις τους δεν τις κρίνουμε εμείς, αλλά κρίθηκαν από το γεγονός πως δεν τους ψήφισαν ούτε οι συγγενείς τους".
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: