Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Αλύγιστη ΑΕΚ!

Δεν ήταν καλή… Δεν νίκησε… Όμως η ΑΕΚ στη Ριζούπολη απέδειξε πως έχει μέταλλο.Σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ αήττητων τη φετινή σεζόν ομάδων η «Ένωση», που είναι η μόνη αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Αλύγιστη ΑΕΚ

Πλέον το αήττητό της για φέτος έχει φτάσει στα 21 παιχνίδια, 14 για το πρωτάθλημα και 7 για το Κύπελλο, μετρώντας συνολικά 17 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η ΑΕΚ παραμένει, έτσι, σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ αήττητων ομάδων για την τρέχουσα σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, συνυπολογίζοντας ακόμη και τις δεύτερες κατηγορίες των περισσοτέρων, μόλις άλλες πέντε ομάδες δεν έχουν ήττα φέτος: ο Ηρακλής από τον άλλο όμιλο της Football League (που όμως έχει χάσει στο Κύπελλο από τη Λαμία), η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε 19 ματς στο κροατικό πρωτάθλημα (αλλά έχασε στην Ευρώπη), η Ντιναμό Κιέβου σε 14 ματς στο ουκρανικό πρωτάθλημα (επίσης είχε ήττα στην Ευρώπη), η ισλανδική Στιάρναν που ολοκλήρωσε τη σεζόν με 22 ματς χωρίς ήττα και η Γιαβόρ σε 15 ματς στη δεύτερη κατηγορία της Σερβίας (που έχασε όμως στο Κύπελλο). Η ΑΕΚ δεν έχει υποστεί ΚΑΜΙΑ ήττα στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Απουσίες με Χανιά

Από σήμερα η προσοχή στην ΑΕΚ στρέφεται στο ματς με τα Χανιά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (18:00). Πέραν του τραυματία Κορδέρο και πιθανώς του Κολοβέτσιου, θα απουσιάσουν και οι Πλατέλλας-Μάνταλος που αποβλήθηκαν χθες. Αμφότεροι θα επανεμφανιστούν στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη, κάτι που ίσως συμβεί και με τον Κολοβέτσιο. Στο προσεχές παιχνίδι δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο και ο Μακόλεϊ Κρισάντους, που από σήμερα θα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: