Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Μπεργκ, ο καλύτερος!!

Ήταν (και είναι) ο ηγέτης του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό και οι περσινές επιδόσεις του με το τριφύλλι ήταν αρκετές για να αναδείξουν τον Μάρκους Μπεργκ κορυφαίο ξένο. «Σωστή απόφαση να έρθω», είπε.

Μπεργκ, ο καλύτερος!
Ήταν η πρώτη του χρονιά. Έβαλε γκολ με το... τσουβάλι (και στις δύο διοργανώσεις που συμμετείχε), μοίρασε άλλα τόσα στους συμπαίκτες του και ήταν ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, οδηγώντας τον σε κατάκτηση Κυπέλλου και έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Γι' αυτό λοιπόν και στα σημερινά «Βραβεία ΠΣΑΠ», ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε -φυσιολογικά- κορυφαίος ξένος της σεζόν 2013-2014, παίρνοντας βραβείο για τα όσα πέτυχε πέρσι στην παρθενική του παρουσία στα ελληνικά γήπεδα. Και δήλωσε έτοιμος να περάσει αρκετές χρονιές ακόμα στα μέρη μας (άλλωστε πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2018).

«Πήρα τη σωστή απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είχα αρκετά προβλήματα στο παρελθόν, αλλά είμαι χαρούμενος που παίζω πλέον ποδόσφαιρο, που είμαι εδώ και θέλω να μείνω πολύ περισσότερο στην ομάδα. Πρέπει να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες μου για τη συνεισφορά τους», είπε ο Σουηδός στράικερ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: