Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Νομπόα: «Να μας πιστέψει ο κόσμος»

Υπόσχεση στους φίλους του ΠΑΟΚ ότι οι παίκτες του θα κάνουν ότι μπορούν για να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα έδωσε ο Κριστιάν Νομπόα. «Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό χάθηκε στο πρώτο μέρος», σχολίασε.

Νομπόα: «Να μας πιστέψει ο κόσμος»
Το ντεμπούτο του Κριστιάν Νομπόα στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ συνδυάστηκε με ήττα (είχε παίξει ως αλλαγή με τον Πλατανιά) και ο μέσος από τον Ισημερινό σχολίασε ότι το ματς με τον Παναιτωλικό χάθηκε στο πρώτο μέρος. Ο πρώην μέσος της Ντιναμό Μόσχας τόνισε μέσω δηλώσεων του στη «Live Sport» ότι πρέπει να έρθει η νίκη στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΟΦΗ (αν γίνει), ώστε η ομάδα να πάει την Κυριακή με ανεβασμένη ψυχολογία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική της Super League. Παράλληλα, επισήμανε ότι θα δώσει τα πάντα αυτός, αλλά και οι συμπαίκτες του για να πάρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» τον τίτλο.

«Ο αγώνας χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπου κάναμε ένα κακό παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, ισοφαρίσαμε, όμως στο τέλος δεχθήκαμε ένα απρόσμενο γκολ. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Πρέπει να κερδίσουμε το ματς με τον ΟΦΗ και να πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», σχολίασε για το ματς του Σαββάτου στην Τούμπα και ενόψει της συνέχεια πρόσθεσε:

«Θέλω ο κόσμος να μας πιστέψει. Υπάρχει στενοχώρια από το αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει η ιστορία του πρωταθλήματος. Όμως δίνω την υπόσχεση πως θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι, κάθε λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Αν το κατακτήσουμε θα το αφιερώσουμε στον κόσμο μας».

Την πρώτη γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος σε αυτό την πήρε πριν τρεις ημέρες και σχολίασε: «Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και χρειάζεται κάθε αγωνιστική να δείχνεις μεγάλη προσοχή. Εμείς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και γνωρίσαμε την ήττα. Δεν μας ενδιαφέρει αν η διαφορά θα μεγαλώσει ή θα μικρύνει με τον πρώτο. Εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε σε κάθε αγωνιστική. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για τον στόχο που έχουμε βάλει».

Πρόσφατα, άλλαξε ομάδα και αναφερόμενος σε προσωπικό επίπεδο, δήλωσε: «Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έχω αγωνιστικό ρυθμό και διάθεση να προσφέρω και να βοηθήσω την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βρω τα πατήματα μου και να δέσω με την ομάδα. Η θέση μου είναι στο 4-4-2, παρότι ξεκινήσαμε με 4-3-3. Πιστεύω ότι εκεί αποδίδω καλύτερα, όμως όπου χρειαστεί μπορώ να παίξω για να βοηθήσω την ομάδα μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: