Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

«Ο Ολυμπιακός δεν τρομοκρατείται…»

«Δεν θα ανεχτούμε τα περσινά στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός δεν τρομοκρατείται», δηλώνει ο Σάββας Θεοδωρίδης. Τι λέει για τη μάχη του τίτλου, τα ματς με Βέροια, Ατρόμητο και ΑΕΚ, αλλά και την αθώωσή του.

«Ο Ολυμπιακός δεν τρομοκρατείται…»

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ απαντά σε όσους μιλούν περί εύνοιας της ομάδας του από τη διαιτησία, ενώ αναφέρεται στο ματς της Βέροιας, σε αυτά με Ατρόμητο (που χαρακτηρίζει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ) και ΑΕΚ (που αποκαλεί… «αντιολυμπιακούς») που έρχονται, αλλά και στην αθώωσή του για τον τελικό του Κυπέλλου του 2013.

Αναλυτικά, ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για:

-τα παράπονα άλλων ομάδων για διαιτησία: «Όσο ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στη βαθμολογία, το πρωτάθλημα ήταν ωραίο και καθαρό. Όταν χάσαμε από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, το πρωτάθλημα ήταν περίφημο. Όταν μείναμε πέντε βαθμούς πίσω, το πρωτάθλημα ήταν σούπερ. Τώρα που ο Ολυμπιακός έφυγε πάλι μπροστά, το πρωτάθλημα πάλι βρώμισε. Και ποιος του φταίει του ΠΑΟΚ που τον τελευταίο καιρό σέρνεται και κάνει όλο γκέλες;».

-το ματς στη Βέροια: «Ήταν το πιο άγριο παιχνίδι που μας έχει παίξει ομάδα. Έπεφτε το κλοτσίδι σύννεφο. Ο διαιτητής για τις κάρτες εφάρμοσε τους κανονισμούς. Φανταστείτε να μην τους έβγαζε τις κάρτες τι κλοτσίδι θα έριχναν… Και πέναλτι δεν μας δόθηκε, αλλά δεν διαμαρτυρηθήκαμε. Ο ίδιος ο Μπαλάφας δήλωσε πως είπε μ…α το διαιτητή. Τι περίμενε μετά, να μη φάει κόκκινη;».

-την τεταμένη ατμόσφαιρα εν όψει Τούμπας: «Όλα τυχαίως στη Βέροια ήταν ο Βρύζας στο γήπεδο, ήταν και οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αυτοί που έκαναν τα επεισόδια μόνο οπαδοί της Βέροιας δεν ήταν. Μολότοφ έφυγε για το πούλμαν μας και δεν μας πέτυχε. Πήγαν να τρομοκρατήσουν παιδάκια από τα τσικό μας στη Μηχανιώνα. Τους το λέω να το ξέρουν: Δεν θα ανεχτούμε αυτά που έγιναν πέρσι στην Τούμπα! Εμείς δεν τους ανταποδώσαμε αυτά τα αίσχη, παρότι χάσαμε κιόλας στο γήπεδό μας. Πήγαμε με τον πρόεδρο και δώσαμε συγχαρητήρια στον Αναστασιάδη. Σε λίγες μέρες δεν θα ανεχτούμε τα περσινά. Αυτή η απίστευτη ασυλία που έχει η Τούμπα θα σταματήσει. Θα καλέσουμε τη νέα κυβέρνηση να λάβει όλα τα μέτρα για να τηρηθούν οι νόμοι. Ανεβαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο κι όχι για αλητείες. Ο Ολυμπιακός δεν τρομοκρατείται, τελεία και παύλα. Τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον τρομοκρατήσει κανένας».

-το ματς με τον Ατρόμητο: «Θεωρώ τον Ατρόμητο καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Θέλει μεγάλη προσοχή το ματς της Τετάρτης. Ο Ατρόμητος παίζει ποδόσφαιρο, όχι κατς και είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχουμε πάθει πολλές ζημιές από τον Ατρόμητο εντός κι εκτός. Τον υπολογίζουμε πολύ».

-τη μάχη του τίτλου: «Όποιος θέλει να χάσουμε το πρωτάθλημα, λέει ότι το πήραμε ήδη. Οι πέντε βαθμοί δεν είναι τίποτα. Έχουμε ματς στην Τούμπα, τον Ατρόμητο, τη Λεωφόρο, γενικώς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα…».

-το αν θεωρεί τα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ εύκολα: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς για τον Ολυμπιακό. Πόσω μάλλον όταν παίζουμε με αντιολυμπιακούς».

-την αθώωση για τον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα: «Παρά τη λάσπη κάποιων ΜΜΕ, η ελληνική δικαιοσύνη μάς αθώωσε. Είχα ήσυχη τη συνείδησή μου. Δεν είχαμε κάνει κάτι κακό όταν πήγαμε στα αποδυτήρια των διαιτητών. Ζητήσαμε το 50-50».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: