Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Κολοβός... δαγκωτό!!

Κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής της περσινής χρονιάς, για τα επιτεύγματά του με τον Πανιώνιο (που έφεραν την μεταγραφή στον Ολυμπιακό) αναδείχθηκε ο Δημήτρης Κολοβός, ξεπερνώντας τους Καρέλη-Κίτσιου.

Κολοβός... δαγκωτό
Χώρο για ένα βραβείο στο σπίτι θα πρέπει να κάνει ο Δημήτρης Κολοβός!

Στην αποψινή εκδήλωση για τους κορυφαίους της χρονιάς 2013-2014, ο άσος του Πανιωνίου αναδείχθηκε καλύτερος νέος του περσινού πρωταθλήματος για τα όσα έκανε στα γήπεδα με την φανέλα των κυανέρυθρων (και που... ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει), σημειώνοντας μάλιστα και επτά τέρματα.

«Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Πανιώνιο να σωθεί κι εγώ προσωπικά να πετύχω όσο περισσότερα γκολ μπορώ. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Άκη Μάντζιο που μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω από μικρός, την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και τον πατέρα μου που με κοιτάζει από ψηλά», είπε ο βραβευμένος διεθνής μεσοεπιθετικός.

Απ' την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος που τον... ανέδειξε στον Πανιώνιο, τόνισε: «Απ’ την πρώτη μέρα που πήγε στον Πανιώνιο (σε ηλικία περίπου 16 ετών), δεν δίστασα να τον βάλω να παίξει. Είναι ένα παιδί ο οποίος για μένα είναι μεγάλο ταλέντο με μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και σαν χαρακτήρας είναι διαμάντι. Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βελτιωθεί κι άλλο, είναι σοβαρός, προσγειωμένος και έχει δίπλα του ανθρώπους για να τον βοηθήσουν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: