Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Δανεικός… και αγύριστος!

Την επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το πέρας του δανεισμού του εξέφρασε ο Χάρης Μαυρίας. «Τώρα που γύρισες, δεν ξαναφεύγεις», το μήνυμα Αλαφούζου στον παίκτη. Εύσημα από Αναστασίου.

Δανεικός… και αγύριστος

«Τώρα που γύρισα, θέλω να μείνω εδώ», είπε ο 20χρονος άσος στους ανθρώπους της ομάδας. «Δεν ήρθες για έξι μήνες. Τώρα που επέστρεψες, δεν σε αφήνουμε να φύγεις», ήταν η απάντηση που του έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Παρότι δεν υπάρχει οψιόν, ο Παναθηναϊκός ποντάρει στις πολύ καλές σχέσεις του με την αγγλική ομάδα για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη. Εφόσον, δε, οι «μαυρόγατες» υποβιβαστούν (είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη), η τιμή θα είναι πιο προσιτή.

Ο νεαρός διεθνής είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, αλλά του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, τον οποίο θα βρει σταδιακά. Ο Γιάννης Αναστασίου θα του δώσει σταδιακά χρόνο και ήδη σκέφτεται το 4-2-3-1 με τον Μαυρία στα άκρα.

Μένει και κι ο Πέτριτς, αν…

Ο Μλάντεν Πέτριτς διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας το τελευταίο δίμηνο. Αν συνεχίσει έτσι, παρά τα 34 του χρόνια, είναι δεδομένο πως θα του γίνει πρόταση ανανέωσης, αλλά με λιγότερα χρήματα από τις 400.000 ευρώ που εισπράττει τώρα.

«Έτσι σε κάθε παιχνίδι…»

Ο Γιάννης Αναστασίου απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για το μεταμορφωμένο τους πρόσωπο στο ματς με τον Πλατανιά. «Θέλω να είμαστε έτσι σε κάθε παιχνίδι κι όχι μόνο όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο», τους είπε δίνοντας το σύνθημα εν όψει Παναιτωλικού.

*Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα στο Βέλγιο για να δει τον Γιώργο Γκαλίτσιο, καθώς ο παίκτης είναι τιμωρημένος. Θα το κάνει, ωστόσο, προσεχώς ετοιμάζοντας την τελική επαφή με τον παίκτη που μένει ελεύθερος από τη Λόκερεν και αποτελεί το μεγάλο στόχο για τη θέση του δεξιού μπακ εν όψει καλοκαιριού.

*Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης δόθηκε δανεικός στη Φένλο μέχρι το καλοκαίρι για να πάρει ευκαιρίες. Δεν έχει οριστεί οψιόν αγοράς για τον 22χρονο γκολκίπερ, που ήθελε ο ίδιος να πάει δανεικός στο εξωτερικό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: