Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Πολλά προβλήματα στην Ντνίπρο!!

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα συνεχίζεται η χειμερινή προετοιμασία της Ντνίπρο στην Ισπανία, με τον Μίρον Μάρκεβιτς να αναφέρεται στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Πολλά προβλήματα στην Ντνίπρο!
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Ντνίπρο, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ισπανία όπου πραγματοποιεί τη χειμερινή της προετοιμασία.

Το τελευταίο «θύμα» της ουκρανικής ομάδας ήταν ο Όντρεϊ Μαζούχ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσει την… πόρτα του χειρουργείου και να χάσει και τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στους «32» του Europa League.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στην Ουκρανία, ο Μίρον Μάρκεβιτς αναφέρθηκε και στους άλλους… πονοκεφάλους που έχει να αντιμετωπίσει –και αφορούν την άμυνα κυρίως- ενόψει των αγώνων με την ομάδα του Πειραιά, αλλά και την έναρξη του εγχώριου πρωταθλήματος.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε κάποια προβλήματα και πιστεύω πως βρισκόμαστε στο 60%», είπε αρχικά ο προπονητής της Ντνίπρο, για να συνεχίσει: «Ο Αρτέμ Φεντέτσκι θα χάσει το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό λόγω τιμωρίας, ενώ οι Βαλερί Λούτσκεβιτς και Ρουσλάν Ροτάν ξεκίνησαν πρόσφατα τις προπονήσεις λόγω προβλήματος. Επίσης, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση για τον Γιάμπα Κανκάβα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά τον περιμένουμε μέσα στο προσεχές διάστημα», για να καταλήξει ο Μάρκεβιτς πως η απόκτηση ενός ποιοτικού μέσου πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, καθώς δεν υπάρχει χρόνος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: