Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Επέστρεψε σπίτι του ο Κυβελίδης!!

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Λεωνίδα Κυβελίδη, που επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, την Παναχαϊκή, από όπου αποχώρησε το 2012. Διαβάστε την ανακοίνωση για τον 27χρονο επιθετικό.

Επέστρεψε σπίτι του ο Κυβελίδης!
Αναλυτικά:

«H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση μέχρι την 30/6/2016 του σέντερ φορ Λεωνίδα Κυβελίδη.

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι 27 ετών έχει ύψος 1,86 και μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στην Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης με την οποία είχε σκοράρει 4 φορές στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης επιστρέφει στην Π.Α.Ε. Παναχαϊκή μετά από απουσία δύο ετών και αφού είχε συντελέσει με τα καθοριστικά του γκολ που είχε πετύχει την περίοδο 2010-2011 στην άνοδο της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή από την Γ’ Εθνική στην Β Εθνική μετά από απουσία 6 ετών.

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης επιστρέφει στο πραγματικό του σπίτι στην Πάτρα αφού εδώ ζει μόνιμα η οικογένεια του μετά τον γάμο του και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή νοιώθει ιδιαίτερα ευχαριστημένος διότι ο Κυβελίδης για να επιστρέψει στην Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απέρριψε καλύτερες οικονομικά προτάσεις από την Ελλάδα και την Κύπρο και δέχθηκε να υπογράψει συμβόλαιο με λιγότερα χρήματα από όσα θα έπαιρνε σε άλλες Π.Α.Ε..

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των οπαδών της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και επιστρέφει στην Πάτρα αφού προηγουμένως σε αυτή τη διετία αγωνίσθηκε μόνο στην Super League με τις Π.Α.Ε. Δόξα Δράμας ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας την χρονιά που αγωνιζόταν στην Super League , στην Π.Α.Ε. Κέρκυρα όπου για το εξάμηνο που αγωνίσθηκε στην Super League ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ.

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης έχει αγωνισθεί στην Super League με τα χρώματα της Π.Α.Ε. Αιγάλεω, της Π.Α.Ε. Πανθρακικός και της Π.Α.Ε. ΠΑΣ Γιάννενα.

Με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ο Κυβελίδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Γ Εθνικής πετυχαίνοντας 27 γκολ και την ίδια χρονιά ανακηρύχθηκε πρώτος παίκτης της κατηγορίας.

Συνολικά στην Π.Α.Ε. Παναχαϊκή τα 2,5 χρόνια που αγωνίσθηκε πέτυχε 41 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας από τότε που αγόρασε τις μετοχές της ο Αλέξιος Κούγιας το Δεκέμβριο του 2008.

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι έτοιμος αγωνιστικά και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει για τη ολοκλήρωση της μεταγραφής τόσο το Δημήτρη Σπανό που μόνος του έκανε τις διαπραγματεύσεις με τον Λεωνίδα Κυβελίδη αλλά και τον αρχηγό της ομάδας Λυμπέρη Στεργίδη ο οποίος είναι κουμπάρος του Κυβελίδη και τον έπεισε ότι η φετινή Παναχαϊκή πρώτα από όλα είναι μία οικογένεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: