Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ανατροπή με Τσουκάνη, έκλεισε επτά ο ΟΦΗ!!

Αλλαγή δεδομένων υπήρξε με την περίπτωση του Στέλιου Τσουκάνη, ο οποίος τελικά έκλεισε στον ΟΦΗ. Συνολικά επτά οι προσθήκες για τους Κρητικούς που βρίσκονται κοντά και στον Γιώργο Γεωργίου.

Ανατροπή με Τσουκάνη, έκλεισε επτά ο ΟΦΗ!
Στην απόκτηση του Στέλιου Τσουκάνη προχώρησε ο ΟΦΗ, ο οποίος τελικά τα βρήκε σε όλα με τον Ηρακλειώτικο σύλλογο. Ο 24χρονος αριστερός μπακ είχε μείνει ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου και πλέον θα φοράει τα ασπρόμαυρα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι Κρητικοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς έκλεισαν ακόμη έξι παίκτες. Συγκεκριμένα, πέρα από τους Μαρτσάκη και Θεολόγο, η ομάδα του Ηρακλείου απέκτησε δανεικό τον 20χρονο μέσο του ΠΑΟΚ, Κυριάκο Σαββίδη.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ απέκτησε με μεταγραφή τον 21χρονο δεξιό μπακ του Φωστήρα, Κώστα Κρητικό, τον 24χρονο αμυντικό μέσο του Φωκικού, Νίκο Μουστάκη, τον 20χρονο μπακ του ΠΑΟ Ρουφ, Γιάννη Ασλανίδη και τον 23χρονος πρώην μέσος του Πανηλειακού, Γιάννη Γεωργόπουλο.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δε φαίνεται όμως να σταματάει εδώ καθώς φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον αμυντικό του Λεβαδειακού, Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος είχε αγωνιστεί ξανά στον ΟΦΗ από τον Ιανουάριο του 2011 έως το καλοκαίρι του 2012. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: