Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Νοκ άουτ ο Ρόντο!!

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους από τα επόμενα τρία παιχνίδια των Μάβερικς θα μείνει ο Ραζόν Ρόντο ύστερα από τον τραυματισμό του μετά τη σύγκρουση με το Ρίτσαρντ Τζέφερσον στο ματς με τους Χιτ.

Νοκ άουτ ο Ρόντο
Κάταγμα στη μύτη και στο οστό στο αριστερό του μάτι υπέστη ο Ραζόν Ρόντο, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι Ντάλας Μάβερικς. Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ τραυματίστηκε την περασμένη Παρασκευή (30/1) στην αναμέτρηση με τους Μαϊάμι Χιτ, όταν ο συμπαίκτης του Ρίτσαρντ Τζέφερσον κατά λάθος έπεσε αρκετά άγαρμπα στο πρόσωπό του μόλις στο τρίτο λεπτό.

Σύντομα άρχισε να τρέχει αίμα από τη μύτη του και συνοδεύτηκε εκτός αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο του αγώνα με τους Χιτ, στον οποίο επικράτησαν οι Μάβερικς με 93-72 και απουσίασε από τη νίκη επί των Ορλάντο Μάτζικ το Σάββατο (31/1) με 108-93.

«Ελπίζω πως θα έχει μια γρήγορη και ταχεία ανάρρωση. Ευτυχώς με το διάλειμμα του All Star Game (15/2) θα υπάρχει χρόνος να γίνει καλά. Είναι σκληρός τύπος», δήλωσε ο… δράστης Τζέφερσον.

Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν χρειαστεί να κάνει εγχείρηση, ωστόσο θα απουσιάσει σίγουρα από τα επερχόμενα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας με Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Σακραμέντο Κινγκς, ενώ η κατάστασή του θα επανεξεταστεί στο τέλος της εβδομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: