Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Παράσχος: «Ήμασταν νευρικοί στο παιχνίδι μας»

Στη νευρικότητα των παικτών του, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός του Ηρακλή Γιώργος Παράσχος.
Ο έμπειρος προπονητής του Γηραιού πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Έγινε ένα παιχνίδι πολύ κλειστό και ιδιαίτερα από τα πρώτα λεπτά είχαμε μια αδικαιολόγητη νευρικότητα, η οποία όπως αποδείχτηκε μας στοίχισε. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που γίνεται επικίνδυνη εκτός έδρας και παίζει σκληρά και έξυπνα. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο την ηρεμία που θέλαμε. Δυστυχώς, αρχίσαμε να ασχολούμαστε περισσότερο με τον διαιτητή και αποπροσανατολιστήκαμε από τον στόχο μας. Μας λείπει η ηρεμία όταν ο αντίπαλος παίζει σφικτά. Δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ό,τι κι αν χρησιμοποιήσαμε από τον πάγκο, δεν βρήκαμε αυτό που θέλαμε. Στα εκτός έδρας θα παρουσιαστούμε πολύ πιο καλοί».
Για την εικόνα της ομάδας ανέφερε: «Ήταν αρκετά διστακτικοί σχεδόν όλοι οι παίκτες. Το να γεμίζεις συνέχεια στον Ιάκομπ είναι λάθος. Χρειάζεται οι αμυντικοί να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες, όμως θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε άμεσα».
Τέλος, για το αν υπάρχει κίνδυνος ο Ηρακλής να κινδυνέψει, τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι θα κινδυνέψουμε. Απλώς πρέπει να πάρουμε το συντομότερο δυνατό βαθμούς, για να απαλλαχτούμε από το άγχος. Η σωτηρία θα παιχτεί στους 34 πόντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: