Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Καλόπουλος για το ντέρμπι των «αιωνίων»

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που γίνεται το Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη.  Mε τους ορισμούς που έκανε την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βασίλης Τεροβίτσας «φωτογράφισε» το Δημήτρη Καλόπουλο. Ο Θεσσαλονικιός διαιτητής έχει σφυρίξει άλλες δυο φορές ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων (15/1/2006 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-2, 13/1/2008 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1) και μάλιστα με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

Ο 41χρονος ρέφερι κάνει φέτος μια καλή χρονιά, καθώς είναι από τους λίγους ρέφερι που δεν έχουν τιμωρηθεί σε προηγούμενα παιχνίδια. Παράλληλα είναι και ξεκούραστος, καθώς ο Τεροβίτσας τον προστάτευσε και για αυτό δεν τον έβαλε σε κάποιο ματς.
Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να οριστεί και ο Ηλίας Σπάθας (Πειραιά), ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα αλλά προέρχεται από το ματς Ξάνθη-Ατρόμητος 3-0. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν οριστεί κάποιος άλλος, όπως για παράδειγμα οι Κωνσταντινέας, Κουκουλάκης. Ο μεν πρώτος δεν έχει πείρα από τέτοια ματς, ο δε δεύτερος είναι ακόμη τιμωρημένος.

Οσον αφορά στους βοηθούς οι υποψήφιοι είναι τέσσερις. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας), Χρήστο Μπαλτά (Αχαϊας), Σπύρος Τρύφωνα (Κέρκυρας), Δημήτρη Σαραδάρη (Μακεδονίας). 
Οι ορισμοί των διαιτητών της 23ης αγωνιστικής θα ανακοινωθούν την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: