Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Kόντης: «Όλα μπορούν να γίνουν»

O Γιάννης Κόντης αναγνώρισε τις σημαντικές δυσκολίες που κρύβει η κόντρα του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως αισιοδοξεί για θετικό αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης.

«Ο Άρης θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο», εξήγησε ο εκτελεστικός διευθυντής των Θεσσαλονικέων, που αναφέρθηκε επίσης στα όσα ετοιμάζουν οι οπαδοί της ομάδας για αύριο και το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Ο Άρης υποδέχεται μία φιλόδοξη ομάδα (σ.σ. Μαν. Σίτι) που κάθε χρόνο δαπανά όλο και περισσότερα χρήματα. Οι άνθρωποί της έσπασαν ένα ταμπού πολλών ετών και ενώ μιλούσαμε για τέσσερις ομάδες στην Αγγλία, τώρα μιλάμε και γι’ αυτήν. Νομίζω ότι κάποιος να καταλάβει τα πάντα, αν σκεφτεί ότι από τη Σίτι έφυγε παίκτης (σ.σ. Αντεμπαγιόρ) και τώρα παίζει βασικός στη Ρεάλ. Δεν υπάρχουν συγκρίσιμα οικονομικά μεγέθη. Ο Άρης θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Οι παίκτες μπορούν να υπερβάλλουν και να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Τα πάντα θα κριθούν εδώ μέσα. Όλα μπορούν να γίνουν. Απαιτείται συνέπεια, συγκέντρωση και αγωνιστικότητα», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στις εργασίες που έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Όπως βλέπετε, όλα τα έχει φέρει η UEFA. Δεν υπάρχει ούτε η ηλεκτρονική απεικόνιση των διαφημίσεων, έχει γίνει σταθερή πλέον. Είναι ένα γήπεδο που περιμένει να φιλοξενήσει μία γιορτή αύριο».

Για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, σχολίασε: «Κάθε φορά περιμένω να βλέπω και κάτι καλύτερο. Οι οπαδοί του ΑΡΗ έχουν ποικιλία σε αυτό που κάνουν. Σε όλον τον κόσμο μιλούν για αυτούς. Εμείς δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να υποδεχθούμε φιλόξενα τους οπαδούς της Σίτι αύριο, να μην τους προκαλέσουν κάποιοι, γιατί έρχονται για να δουν τον αγώνα της ομάδας τους με τη δική μας. Μάλιστα, θα έρθουν με πορεία στο γήπεδο αύριο και γι' αυτό το τονίζω. Πρέπει να δείξουμε τον πολιτισμό μας και τη φιλοξενία μας».

Ο κ. Κόντης αναφέρθηκε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αποδίδοντας την ήττα (2-1) του Άρη στα λάθη των «κιτρίνων» και το άγχος που τους κατέβαλε: «Πιστεύω ότι όντως κάναμε δύο λάθη, τα οποία δεν έπρεπε να γίνουν και ειδικά το δεύτερο γκολ προήλθε από αλληλουχία λαθών. Έγινε λάθος από τρεις, γι’ αυτό χωρίς ευκαιρία ο Ολυμπιακός μάς νίκησε. Εμένα δε με ικανοποίησε το παιχνίδι από πλευράς θεάματος και ο Άρης θα μπορούσε να παίξει χωρίς άγχος. Δεν υπήρχε λόγος να αγχωθεί η ομάδα, μετά από το γκολ που έβαλε. Κάναμε λάθη που πληρώσαμε. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρία αν και είχε την κατοχή. Οι αντίπαλοι κέρδισαν με λάθη δικά μας, στα οποία από πλευράς άμυνας, δε μας έχουν συνηθίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: