Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος ο Λάζαρος από τον ΠΑΟΚ

Το χθεσινο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στα Ανω Λιόσια αποτέλεσε το τελευταίο για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο με τους «ασπρόμαυρους» .
Ο έμπειρος σέντερ τερματίζει, κοινή συναινέσει, το συμβόλαιό του με την ομάδα και αναχωρεί την Τρίτη (εκτός απροόπτου) για τη Ρωσία, όπου έχει καταλήξει σε συμφωνία συνεργασίας ως το υπόλοιπο της σεζόν με την Κίμκι. Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ δήλωσε: «Ήταν το τελευταίο μου ματς με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς και τους συμπαίκτες μου για τις όμορφες στιγμές που πέρασα εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον κ. Σταυρόπουλο και τον Τέλη Ζουρνατζίδη. Μακάρι οι συνθήκες να επέτρεπαν να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ. Ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, γιατί θα καταντήσει γραφικό να μιλάμε συνέχεια αρνητικά. Το πρωτάθλημα είναι καθρέφτης του τι συμβαίνει… Υπάρχει αναξιοπιστία, αλλοίωση, βία στα γήπεδα. Εγώ δεν αφήνω τα παιδιά μου να πάνε στο γήπεδο γιατί το μόνο μαθαίνουν είναι να βρίζουν, να πετούν αντικείμενα, να ακούγονται συνθήματα που προάγουν τα ναρκωτικά και τη μαστούρα… Είναι άσχημο για την κοινωνία και όχι μόνο για το πρωτάθλημα… Με το πέρασμα του χρόνου δυστυχώς απαξιώνεται».
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του ματς με την ΑΕΚ, σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Η ΑΕΚ έπαιξε καλή άμυνα με παγίδες στο λόου ποστ, αλλά εμείς είχαμε καλές αποστάσεις στην περιφέρεια και τιμωρούσαμε τις παγίδες. Είχαμε αυτοπεποίθηση και πιστεύαμε πως όσο και να παίζαμε θα κερδίζαμε. Πιστεύω πως παίχτηκε ένα ωραίο ματς που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: