Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

«Ίδρωσε» αλλά τα κατάφερε ο Εθνικός!

Ματσάρα» με εφτά γκολ, παρακολουθήσαν οι φίλοι του Εθνικού και της Καλλιθέας στο «Ελληνικό». Οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν τελικά με 3-2 την ουραγό Καλλιθέα στην τελευταία αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική ημέρα της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι που ήθελαν τη νίκη για να αποφύγουν τις περιπέτειες για την παραμονή τους, προηγήθηκαν στο σκορ πολύ νωρίς, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Φοφάνα στο 4΄. Οι φιλοξενούμενοι, αντέδρασαν εντυπωσιακά, πετυχαίνοντας δύο γκολ, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στο ο Ντακόλ, εκμεταλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και ισοφάρισε στο 19΄, ενώ στο 25΄ο Χαράλαμπος Μουρατίδης, έκανε το 1-2 μετά από ωραία ομαδική ενέργεια. Τρία λεπτά μετά, ο Εθνικός έκανε το 2-2 χάρη σε γκολ του Ανδρέα Βασιλόγιαννη  μετά από προσωπική ενέργεια. Έτσι έκλεισε και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο και ενώ και οι δύο ομάδες πίεζαν, οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι στο 58΄(μάλλον εκτός περιοχής) και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, κάνοντας το 3-2 και δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του προσωρινά.
  
Το 3-3 έκανε ο Ματθαίος Μαρουκάκης στο 80΄επίσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έδωσε ελπίδες στην Καλλιθέα. Τέλος το τελικό 4-3 και τη νίκη στον Εθνικό, έδωσε ο Φοφάνα στο 84΄ σ΄ ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Με τη νίκη αυτή, ο Εθνικός, έφτασε τους 29 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην ένατη θέση της Football League. Αντίθετα, τα πράγματα φαίνεται να δυσκολεύουν υπερβολικά για την ομάδα του Γιώργου Γεωργουλόπουλου, όσονα αφορά την παραμονή της Καλλιθέας (αν δεν έχει πέσει ήδη κατηγορία) στη Football League.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 4-3
(4', 85' Φοφανά σουτ, 28', 58' πεν Βασιλόγιαννης σουτ - 19' Ντακόλ σουτ, 25' Μουρατίδης σουτ, 80' πεν Μαρουκάκης)

Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Παστός (46' Τσεμπερίδης), Σύρος, Παγώνης, Γκράιμς, Βασιλόγιαννης (76' Κοκκίνης), Ουατάρα, Ψιάνος, Σιλιγαρδάκης, Ολοντό (64' Καραχάλιος), Φοφανά.

Καλλιθέα (Γεωργουλόπουλος-Καραδήμος): Τακίδης, Τζωρμπατζάκης, Κισκαμπάνης, Παραράς, Ζουμπουλάκης, Καραδήμος (81' Φαμπίνιο), Καλτσάς, Τεγούσης, Μουρατίδης (71' Ντιαλό), Παπαναστασίου, Ντακόλ (64' Μαρουκάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρακάς (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Διαμαντέας, Πλακογιάννης (Δωδ/νήσου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: