Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Αγγέλου: «Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη»

Να αποφύγουν τα λάθη ζήτησε από τους παίκτες του ο Βαγγέλης Αγγέλου ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Αγγέλου: «Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη»
Στη δυναμικότητα του Πανιωνίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών (23/2, 16:00).

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα του ο εν λόγω αγώνας, ενώ συμπλήρωσε πως περιμένει από τους παίκτες του να αποφύγουν τα λάθη που κάνουν στις τελευταίες αγωνιστικές.

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Έτσι, λοιπόν, η ανταγωνιστικότητα απέναντί της μόνο κέρδος μπορεί να έχει για τη δική μας ομάδα, σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζουμε να μην προκύψουν τα ίδια λάθη και σε αυτό το παιχνίδι, όπως συμβαίνει τελευταία», δήλωσε.

Με τη σειρά του δύσκολη χαρακτήρισε την εν λόγω αναμέτρηση ο Έλληνας φόργουορντ, Αντώνης Ασημακόπουλος, τονίζοντας πως έχουν να αντιμετωπίσουν μία φορμαρισμένη ομάδα με τους ίδιους στόχους.

«Η αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι δύσκολη, απέναντι σε μία καλή και φορμαρισμένη ομάδα, που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Εμείς θα κατέβουμε στο γήπεδο και θα παίξουμε έτσι, ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: