Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Με την πλάτη στον τοίχο…!

Σε αδιέξοδο παραμένει η διοίκηση της ΑΕΚ, λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον Ξενιάδη, και περιμένει κάποιο… θαύμα για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Με την πλάτη στον τοίχο…

Μετά το νέο «φιάσκο» με τον επίδοξο δανειοδότη, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε ήταν ο Βασίλης Ξενιάδης, οι διοικούντες περιμένουν εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη, ο οποίος συνεχίζει να προχωράει σε επαφές για την είσοδό του στην Ένωση.

Ωστόσο, το θέμα είναι ότι λύση δε φαίνεται να δίνεται. Πλέον, απέκλειαν ότι θα υπάρξει κάποια κίνηση από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία μέχρι τις 25 του μήνα που λήγει η προθεσμία για την ΑΜΚ. Και όλα αυτά με το Δ.Σ., όπως θυμούνται όλοι από τη γενική συνέλευση, να βρίσκεται υπό παραίτηση.

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί συνεχίζουν την προσπάθεια να πείσουν τον Γκούμα και κατ’ επέκταση τον Χατζηιωάννου να δώσουν το παρών σε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το μέλλον του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει κάποια απάντηση, όμως μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να λάβουν το «πράσινο φως» για την έναρξη των συνομιλιών.

Μέσα σε όλα ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε συνάντηση με στελέχη της διοίκησης του ΟΑΚΑ προκειμένου να συζητηθεί η σύμβαση για το 2012/13 και παράλληλα να γίνει κουβέντα για τα οικονομικά δεδομένα για το ζήτηση μα της ανανέωσης της σύμβασης με το Στάδιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: