Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

«Συγκεντρωμένοι για τη νίκη»

Στον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα αναφέρθηκε ο Μιχάλης Κουταλιανός, ενόψει της 18ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

«Συγκεντρωμένοι για τη νίκη»
Να παρουσιαστούν προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας ζήτησε από τους παίκτες του Κολοσσού ο Μιχάλης Κουταλιανός.

Ο βοηθός προπονητή του Κολοσσού τόνισε πως δεν πρέπει να αφήσουν τον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες τους.

«Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα η οποία στο γήπεδο της δείχνει ένα ιδιαίτερα επιθετικό πρόσωπο. Ο Απόλλων Πάτρας αγωνίζεται πάντα μπροστά σ’ ένα μπασκετικό κοινό που στηρίζει την ομάδα του. Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να παίξουμε πειθαρχημένα και σύμφωνα πάντα με το πλάνο μας.

Ο Απόλλων δεν θα συγχωρέσει την ολιγωρία μας μέσα στο γήπεδο του. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που στηρίζεται σε έμπειρους παίκτες, έχει αυτοματισμούς μέσα στο παιχνίδι του και αθλητές που ξέρουν τι ζητούν μέσα στο παρκέ. Με εξαίρεση την αναμέτρηση στην Καβάλα, έχει δείξει ένα σταθερό πρόσωπο, κάτι που τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Για μας απαραίτητο είναι να πάρουμε το 100% από κάθε παίκτη, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη», δήλωσε.

Την πεποίθηση ότι αν ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα εξέφρασε ο Έλληνας γκαρντ, Φάνης Κουμπούρας:

«Ο Απόλλων Πάτρας βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι του και ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Πιέζει και τρέχει πολύ και ο κόσμος μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και σπρώχνει την ομάδα του στη νίκη. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και παίζουμε καλό μπάσκετ. Έχουμε ρολάρει και από τον Πανιώνιο χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Πάτρα ως αντίπαλος σε παιχνίδι πρωταθλήματος και νιώθω αρκετά όμορφα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: