Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μάντζιος: «Ιδανικό να σκοράρω μπροστά στο κόσμο μας»

Να σκοράρει στον πρώτο του αγώνα μπροστά στον κόσμο του Ατρoμήτου θέλει ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Ιδανικό να σκοράρω μπροστά στο κόσμο μας»
Πως και πως περιμένει ο Βαγγέλης Μάντζιος την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ατρομήτου στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο 29χρονος επιθετικός που έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Λεβαδειακό, τόνισε πως το ιδανικό σενάριο θα ήταν να σκοράρει μπροστά στους φίλους της ομάδας στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ (24/2, 15:00).

Ακόμη, ο Μάντζιος ανέφερε πως ο Ατρόμητος δεν θα πρέπει να χάνει βαθμούς εντός έδρας , τονίζοντας πως η ομάδα έχει τους παίκτες για να το καταφέρει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο κόντρα στο Λεβαδειακό:
«Επιτέλους ήρθε η μπλε κάρτα, αγωνίστηκα, είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Το γήπεδο ήταν βαρύ, δεν έγινε πολύ ποιοτικό παιχνίδι, ήταν πολύ δυνατό με πολλές μονομαχίες. Βέβαια είχαμε κάποιες φάσεις, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά εντάξει το 0-0 εκτός έδρας στη Λιβαδειά είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το λες κι αρνητικό».

Για το αν θα ήταν ιδανικό να σκοράρει στην αναμέτρηση κοντράσ στον ΠΑΣ:
«Μακάρι να είναι έτσι. Εντάξει είχα μια ευκαιρία στη Λιβαδειά, δε μπήκε το γκολ, ελπίζω να γίνει την Κυριακή».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα σε μια ομάδα με ίδιους στόχους:
«Εδώ που φτάσαμε, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, κάθε βαθμός είναι σημαντικός και ειδικά τα εντός έδρας παιχνίδια στο Περιστέρι πρέπει να τα κερδίζουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή. Η ομάδα έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι μπορούμε να κερδίζουμε κι ελπίζω να το κάνουμε την Κυριακή».

Για το αν είναι τελικός η εν λόγω αναμέτρηση:
«Δε θα το χαρακτήριζα τελικό, μένουν πολλά παιχνίδια ακόμα, όλα έχουν τη δυσκολία τους. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και γνωρίζουμε ότι κερδίζοντάς το φεύγουμε πολύ με αρκετούς βαθμούς διαφορά και μπαίνουμε για τα καλά στα πλέι οφ."

Για το ντεμπούτο του μπροστά στον κόσμο του Περιστερίου:
«Τόσο καιρό περίμενα να παίξω και δευτερευόντος να παίξω και στο Περιστέρι εντός έδρας ένα παιχνίδι. Όλος ο κόσμος με ρωτάει, θέλω κι εγώ πολύ να παίξω, ναι, το περιμένω πως και πως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: