Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μελίσσης: «Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα»

Σίγουρος ότι ο Πανθρακικός μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο εάν επαναλάβει τις εμφανίσεις των δύο τελευταίων αγώνων δήλωσε ο Χρήστος Μελίσσης στη Nova.

Μελίσσης: «Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα»
Την αισιοδοξία του για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο εξέφρασε ο Χρήστος Μελίσσης μιλώντας στη Nova. «Αν παίξουμε όπως τα δύο τελευταία παιχνίδια τότε μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι τα Γιάννενα και πιστεύω πως αυτός ο βαθμός θα αποδειχθεί πολύτιμος για τη συνέχεια. Ψυχολογικά είμαστε καλά, θέλουμε να κρατήσουμε για ένα ακόμα παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα αλλά θα πρέπει και να σκοράρουμε.

Σίγουρα έχει ανέβει το επίπεδο και η πίεση αλλά με τις εμφανίσεις που κάνει η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Ο Πανιώνιος έχει μπει και αυτός στη φάση της σωτηρίας, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά αν παίξουμε όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια τότε μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Είναι μία ομάδα υπολογίσιμη, με μεγάλη ιστορία και ξέρουμε ότι οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να μας κερδίσουν.

Το παιχνίδι θα κριθεί στην ψυχή και τη θέληση που θα δείξουν η ομάδα και θα φανεί ποιος θέλει περισσότερο τους βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: