Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Νικολιάς: «Δουλεύουμε και περιμένουμε»

Αρκετοί παίκτες στην ΑΕΚ περιμένουν μία ευκαιρία από τον Λίνεν για να αποδείξουν τις ικανότητές τους, όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Νικολιάς στο Novasports.

Νικολιάς: «Δουλεύουμε και περιμένουμε»

Ο νεαρός επιθετικός έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ που πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής και τώρα δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να πάρει φανέλα βασικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Νικολιάς στη Nova

Για τις ευκαιρίες που έχει δώσει ο Έβαλντ Λίνεν σε νεαρούς παίκτες, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην ΑΕΚ:

«Εγώ, όπως και τα άλλα παιδιά που δεν παίζουμε, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις, δουλεύουμε έξτρα στο γυμναστήριο και περιμένουμε τη στιγμή που θα μας δώσει ευκαιρία ο προπονητής.

Από το καλοκαίρι πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί στη φυσική κατάσταση, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει
».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις τον περασμένο Ιανουάριο:

«Σίγουρα οι προσθήκες του Ιανουαρίου, αλλά και το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός "δένουμε" όλο και περισσότερο μεταξύ μας. Στην αρχή της σεζόν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ερχόντουσαν τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν έφταιγε η τύχη, ή η απειρία. Επίσης η αλλαγή συστήματος στο κέντρο νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα στα χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Σίγουρα, αγώνα με τον αγώνα η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης και το γεγονός ότι δε δέχεται εύκολα γκολ και πλέον παίρνει πιο εύκολα νίκες, βοηθάει και στην ψυχολογία μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: