Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

«Ερνέστο, μείνε για το πρωτάθλημα»!

Επιφυλακτικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Βαλένθια παρουσιάζεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay.

«Ερνέστο, μείνε για το πρωτάθλημα»!
Στο περίμενε έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε τη διοίκηση της Βαλένθια όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα (22/02) η SportDay, ο Βάσκος τεχνικός θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο να αναλάβει το καλοκαίρι την αγαπημένη του, Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στην Ισπανία εκτιμούν ότι δύσκολα θα παραμείνει ο Μαρσέλο Μπιέσλα στον πάγκο της περσινής φιναλίστ του Europa League, η οποία δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περσινή ομάδα που ξεχώριζε με τις εμφανίσεις της.

Επίσης, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν πιστεύει όσα του λένε οι διοικούντες την Βαλένθια, οι οποίοι του ζητούν να μείνει και του χρόνου, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Από την πλευρά του, ο 49χρονος προπονητής εκτιμά ότι δεν γίνεται να υλοποιηθεί ο συγκεκριμένος στόχος με το υλικό που έχουν οι «νυχτερίδες».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας καταλήγει με μία εκτίμηση ότι ο Βαλβέρδε βρίσκεται σε αναμονή εξελίξεων στην Μπαρτσελόνα, με την πιθανότητα ο Τίτο Βιλανόβα να μην καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: