Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Παγίδες για Ολυμπιακό με Άρη!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη. Γράφει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράματα, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη μόνο εύκολο δεν φαίνεται να είναι για τους ερυθρόλευκους. Ειδικά αν δεν σκοράρουν νωρίς οι γηπεδούχοι.
Ο Άρης την περασμένη αγωνιστική έδειξε τα δόντια του. Μπορεί να μην έπαιξε καμία φοβερή μπαλάρα, όμως ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα ματς. Ήθελε περισσότερο το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και το πήρε.
Φως φανάρι ότι αυτό είναι κάτι που του δίνει ηθικό του Άρη για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν αποτέλεσμα στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.
Σφιχτή άμυνα
Ούτως ή άλλως για τον Άρη από πλευράς τακτικής είναι αρκετά απλό το ματς. Θα παίξει σφιχτή άμυνα με πρώτο στόχο να κρατήσει το μηδέν. Κι αν τα καταφέρει, τότε μπορεί από εκεί και πέρα να κοιτάξει να βγάλει και καμία αντεπίθεση.
Να έχει απ’ όλα
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα, όμως μετά από δυο ήττες στην Ευρώπη, συν γιουχαϊσματα από τους οπαδούς την Πέμπτη, χρειάζεται μια εμφάνιση που να έχει από όλα. Νίκη, γκολ, θέαμα.
Πίσω τους την Λεβάντε όλοι
Δεν φτάνει, δηλαδή, μόνο να πάρει το τρίποντο ο Ολυμπιακός. Πρέπει να παίξει και μπάλα της προκοπής. Να κάνει τον κόσμο να χειροκροτήσει, δηλαδή. Ώστε να αφήσουν όλοι πίσω τους, όσο γίνεται, τον αποκλεισμό από την Λεβάντε και τις απογοητευτικές εμφανίσεις κόντρα στους Ισπανούς.
Για να αλλάξει το κλίμα
Απ’ αυτή την άποψη, λοιπόν, ίσως έχει και ο Ολυμπιακός λίγο άγχος, έστω στην αρχή, για να μπορέσει να παίξει τόσο καλά ώστε να αλλάξει το κλίμα. Δεν είναι εύκολο το ματς, λοιπόν. Και μπορεί να κρύβει παγίδες για τον Ολυμπιακό.
Κάτι το γιουρόπα, λοιπόν, κάτι οι αποδοκιμασίες, κάτι ότι ο μαχητικός Άρης καίγεται για βαθμούς και θα προσπαθήσει να δώσει το 110% για να τα καταφέρει, κι έτσι το παιχνίδι μπορεί να έχει ενδιαφέρουσα εξέλιξη.
Και είπαμε. Αν ο Ολυμπιακός σκοράρει νωρίς, τότε με τον ενθουσιασμό που θα δημιουργηθεί θα έχει το πάνω χέρι. Αν ο Άρης αντέξει, όμως, και κρατάει το μηδέν, τότε όσο περνάει ο χρόνος μπορεί να παίξει ρόλο, πέρα από το άγχος, και η κούραση των ερυθρόλευκων από τον αγώνα της Πέμπτης.


πηγή: sportdog.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: