Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την αισιοδοξία του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με την οικονομική κατάσταση του συλλόγου.
Ο Γιάννης Αλαφούζος τις τελευταίες ημέρες με όσα λέει αφήνει να εννοηθεί, ότι έρχονται-οικονομικά-καλύτερες ημέρες για τον Παναθηναϊκό. Το έκανε την Πέμπτη μιλώντας ενώπιον των μελών της διοικούσης επιτροπής. Το έκανε και στην προπόνηση της Παρασκευής μιλώντας στους παίκτες. Τόνισε ότι τα πράγματα από τον Μάρτιο θα είναι καλύτερα, αλλά πρόσθεσε ότι λόγω των συσσωρευμένων χρεών, για να ομαλοποιηθεί τελείως η κατάσταση πρέπει να περάσουν δύο με τρία χρόνια.
Γενικά όσοι βλέπουν τον Αλαφούζο το τελευταίο τριήμερο λένε, ότι δείχνει ήρεμος για το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ. Δείχνει σίγουρος, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Με λίγα λόγια βλέπει φως στο τούνελ. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα . Μακάρι να πάνε όλα καλά. Το ποιος , η ποιοι θα τα βάλουν τα χρήματα αργά, η γρήγορα θα το μάθουμε. Πάντως δεν νομίζω, ότι ο Αλαφούζος θα έβγαζε τέτοια αισιοδοξία, αν δεν είχε κάτι χειροπιαστό. Ο χρόνος θα δείξει.
Κυριακή κοντή γιορτή. Αν η ομάδα πάρει την αδειοδότηση σε πρώτη φάση στο τέλος Μαρτίου το πρώτο μήνυμα θα είναι θετικό και το πρώτο βήμα θα έχει γίνει. Αν στη συνέχεια μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ , χρήματα για να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας, τότε το νερό θα μπει στο αυλάκι.
Φυσικά σε μία περίοδο που ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανεβαίνει έναν Γολγοθά δεν μου αρέσει να μοιράζω ελπίδες. Απλά καταγράφω την αισιοδοξία του Γιάννη Αλαφούζου. Από και και πέρα ας ελπίσουμε, ότι θα μπει ένα πλάνο στην ομάδα με σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις, ώστε να φτιαχτεί μία ομάδα σε σταθερές βάσεις, που να συσπειρώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.


πηγή: gazzetta.gr