Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

«Από εσάς εξαρτάται…»

Με κατανόηση για τις συνθήκες υπό τις οποίες καλούνται να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά και αποφασισμένος να τους θέσει προ των ευθυνών τους μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Από εσάς εξαρτάται…»

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» στάθηκε κυρίως στην απόλυτη ανάγκη που υπάρχει ώστε ο Παναθηναϊκός να προλάβει το «τρένο» των πλέι οφ και μέσω αυτών να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη.

«Δεν είναι μόνο θέμα πρεστίζ αλλά και οικονομικό. Πρέπει να τα δώσετε όλα ώστε να βγούμε στο Europa League και να εξασφαλίσουμε έτσι περίπου 6-7 εκατ. ευρώ. Έτσι θα ομαλοποιηθούν και οι πληρωμές και να είμαστε κι εμείς εντάξει απέναντί σας», τόνισε ο κ. Αλαφούζος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Από εσάς εξαρτάται, πρέπει να αλλάξετε την εικόνα σας αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ξέρω πως σε πολλά ματς η τύχη μας γύρισε την πλάτη, τώρα όμως πρέπει να κάνετε κι εσείς το καθήκον σας».

Σε ό,τι αφορά την οικονομική δυσπραγία που παρατηρείται, ο πρόεδρος των «πρασίνων» ξεκαθάρισε πως για να υλοποιηθεί η κατάσταση θα χρειαστεί να περάσουν 2-3 χρόνια και επανέλαβε πως για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητο η ομάδα να έχει συνεχή ευρωπαϊκή παρουσία και κατά συνέπεια, μια σταθερή εισροή χρημάτων.

Παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε και στο θέμα της Λεωφόρου τονίζοντας πως καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε να καταστεί δυνατό παρά τις πολλές δυσκολίες να επιστρέψει στη φυσική της έδρα στα τέλη Μαρτίου.

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε και στην πρόσφατη (και επεισοδιακή) επίσκεψη οπαδών στην Παιανία, με τον κ. Αλαφούζο να μιλά με κατανόηση. «Καταλαβαίνω πως ήρθατε όλοι σε δύσκολη θέση. Δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο, όχι με αυτές τις συνθήκες. Να έρχονται οι φίλαθλοί μας, αλλά να υπάρχει προηγουμένως συνεννόηση ώστε να αποφεύγουμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις», τους είπε.

«Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας», έκλεισε την ομιλία του ο κ. Αλαφούζος ο οποίος στη συνέχεια ρώτησε τους ποδοσφαιριστές για το αν θα ήθελαν να πουν κάτι, με την απάντηση να είναι πως όλοι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ, η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως φέτος η χρονιά θα βγει και η ομάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει το σκόπελο της αδειοδότησης, γεγονός που ίσως δείχνει πως υπάρχει κάτι στα σκαριά που θα δώσει οικονομική πνοή στο σύλλογο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: