Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η Σίτι τίτλο, η Τσέλσι Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «πολίτες» να ελπίζουν ακόμα στην υπόθεση του τίτλου και τους «μπλε» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σίτι τίτλο, η Τσέλσι Τσάμπιονς Λιγκ
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά…

Η πρωτοπόρος, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να περάσει από το «Λόφτους Ρόουντ», κόντρα στην ουραγό ΚΠΡ, το μεσημέρι του Σαββάτου, για να αυξήσει έστω και προσωρινά, τη διαφορά από τη δεύτερη, Σίτι, στους 15 βαθμούς!
Από την πλευρά της, η Πρωταθλήτρια Αγγλίας υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής την Τσέλσι, φυσικά με την ελπίδα να έχει «στραβοπατήσει» η Γιουνάιτεντ.

Οι «μπλε» του Λονδίνου, μετά την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ξέρουν πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στο «Etihad», ενδέχεται να βρεθούν εκτός τριάδας, αφού η Τότεναμ παραμονεύει στο -1 και αντιμετωπίζει το βράδυ της Δευτέρας τη Γουέστ Χαμ στο «Άπτον Παρκ».

Μέχρι τότε, θα ξέρει τι έχει κάνει η Τσέλσι στο Μάντσεστερ και θα φροντίσει ώστε να μη χάσει την ευκαιρία, αν της παρουσιαστεί.

Η Άρσεναλ, μετά και τον διαφαινόμενο αποκλεισμό και από το Τσάμπιονς Λιγκ, υποδέχεται την Άστον Βίλα με τον Αρσέν Βενγκέρ να προετοιμάζεται…ψυχολογικά για την αντιμετώπιση που θα έχει από τους οπαδούς της ομάδας.

Στην ουρά της βαθμολογίας, Ρέντινγκ και Γουίγκαν θα επιδοθούν σε μάχη σωτηρίας, αφού η νίκη θα αποτελέσει ακόμα ένα βήμα παραμονής.

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Σουόνσι έγινε την περασμένη Δευτέρα, λόγω της συμμετοχής των «κύκνων» στον Κυριακάτικο τελικό του Capital One Cup απέναντι στη Μπράντφορντ, στο «Γουέμπλεϊ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Δευτέρα 17/2

Λίβερπουλ – Σουόνσι 5-0
(34’ πεν. Τζέραρντ, 46’ Κουτίνιο, 50’ Ενρίκε, 56’ Σουάρεζ, 71’ πεν. Στάριτζ)

Σάββατο 23/2 (17:00)
Φούλαμ – Στόουκ (14:45)
Άρσεναλ – Άστον Βίλα
Νόριτς – Έβερτον
ΚΠΡ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ρέντινγκ – Γουίγκαν
Γουέστ Μπρομ – Σάντερλαντ

Κυριακή 24/2 (15:30)

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι
Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον

Δευτέρα 25/2

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ (22:00)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: